2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
آهان نه من دردی که ندارم فقط شکمم به خاطر این داروها و ویتامینا یکم بزرگ شده. 

عزیزم دوستم ivf انجام داده و مثبت شده . گفت حتما آب قلم بخوره اون گفت من یک هفته روزی یک کاسه آب قلم رو خوردم . ژله انار حتما بگیر درست کن روزی دو سه قاشق . ادویه دارچین و هل و فلفل و ..... رو کلا حذف کن اگه اشتباه نکنم گفت گرمی اصلا نخوردم . ماکارونی هر روز خورده بود به جز غذاهای دیگه . 

برو انشالله که مامان بابا میشین فردا . نی نی تون صد ساله بشه براتون ❤❤❤

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اااای جااانم ببخشید بدخواب نشه دخترگلت؟     به جان خودم نمیدونم چطور باید شل کنم ...

نه خوابید دوباره . 😂 وای دختر از دست تو . هنوزم دارم میخندم یه لحظه تمرین کن تا یاد بگیری . همونه درد میگیره . واااای مردم از خنده

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه خوابید دوباره . 😂 وای دختر از دست تو . هنوزم دارم میخندم یه لحظه تمرین کن تا یاد بگیری . همونه د ...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چه جالب. حتی یه لک هم ندیدم من. حالا اگه لک میدیدم میشستم میزدم تو سر خودم 😁 واقعا چه داستانیه

من که فوبیای لک دارم چون ای یو آی منفیم و میکرو منفی بار اولم سر موعدم پری شدم که قبل تاریخ آزمایش بود برای همین مطمئن بودم اگه لک ببینم پری هست نه لانه گزینی

عزیزم نه هنوز بهم زنگ نزدن که بگن تشکیل شده یا نه من کلا ۶ تا تخمک داشتم که سه تاش خوب بوده و ازم گر ...

منم یه بار ده تا تخمک داشتم و بار دوم ۱۲ تا ولی نمیدونم چرا همش دوتا تشکیل میشد، ان شالله برای شما هم تعدا جنین هاتون حداکثر باشه،،  ما هممون سختی زیاد کشیدیم منم بعد یه ای یو آی منفی و یه میکرو منفی مثبت شدم، مطمئن باش خدا دیر یا زود مثل تمام دوستانی که اینجا هستن نعمت مادر شدنو به شما هم میده

عزیزم انشاالله بسلامتی...الهی قدمشون پر خیر و برکت باشه و زیر سایتون همیشه سلامت باشن💖💗💕😍😍

مرسی عزیزم ممنون زایمان خودتم به سلامتی نزدیکه الهی که به سلامتی نی نیت به دنیا بیاد

مرسی عزیزم ممنون زایمان خودتم به سلامتی نزدیکه الهی که به سلامتی نی نیت به دنیا بیاد

ممنون عزیزم اره نزدیکه ولی خیلی میترسم از زایمان،،، با دل پاکت دعام کن این خان هفتمم به سلامت رد کنم😁😄

مرکزمیلادتبریز. شماخودت رفتی؟ من ازالان عزاگرفتم😑😑😑میترسم😢😢

چرا با بیهوشیه دیگه نترس عزیزم. منم میخوام خودم پیشنهاد بدم ب دکترم اگه قبول کنه. حداقل خیالم یا راحت میشه که مشکلی ندارم یا اگه دارم حل میشه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم اره نزدیکه ولی خیلی میترسم از زایمان،،، با دل پاکت دعام کن این خان هفتمم به سلامت رد کنم ...

عزيزم دعاي يستشير رو بخون، انشاالله زايمان راحتي داشته باشي🌸 خيلي التماس دعا عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم دوستم ivf انجام داده و مثبت شده . گفت حتما آب قلم بخوره اون گفت من یک هفته روزی یک کاسه آب قلم ...

باشه عزیزم تمام اینایی که گفتی رو گرفتم که انجام بدم توکل به خدا. خیلی لطف کردی فدای قلب مهربونتون بشم من

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم یه بار ده تا تخمک داشتم و بار دوم ۱۲ تا ولی نمیدونم چرا همش دوتا تشکیل میشد، ان شالله برای شما ه ...

عزیزم من یه جنین برام تشکیل شد الانم دارم میرم واسه انتقال خیلی برام دعا کنید ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤