2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
دیدی خدا چطور غافلگیرت کرد جا یکی دوتا جنین داشتی....برا خدا کاری نداره...ان شالله اخر ماه باهم دلمو ...

وای آره به خدا وقتی گفت شما دو تا جنین دارید گفتم چی مگه شما نگفتید یکی گفت نه عزیزم دوتا دارید منم گریه میکردما وای تمام بدنم میلزرید قربون خدا برم همه فکر کردن جنین ندارم گفتم از ذوقه گریم فهمیدن خلم🤭🤭🤭 انشالله من جواب آزمایشم روز تولدمه کاش خدا بهم کادومو بده و بمونن برام. انشالله واسه خودتم میمونن قربونت برم و دوتایی باهم خوشحالی کنیم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره یادمه بعدش چکارکردی؟کاراتو خودت میکردی یانه؟

بعدش که دکترم توجیه م کرد استراحتمو یکم بیشتر کردم اشپزی و طرفارو خودم میشورم خونه جمع و جور میکنم فقط جارو برقی نمیکشم و خم و راست نمیشم بجای اینکه خمشم میشینم و پا میشم هر روزم میرم درمونگاه که یه ربع باهام فاصله داره امپولمو میزنم میام

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گیسو من تصمیم دارم سه روز استراحت کنم فقط خیلی کم اونم🤔

منم دفعه قبل بیشتر دراز کش بودم غذا هم سرگاز سریع درست میکردم زیاد وانمیسادم ولی بهدچندروز دیگه توماشین نشستم بیرون هم رفتم

یا رب العالمین
خخخخ دیگه حالا رعایت کن تا نی نی هات جاشون سفت شه    میگم کدوم بچه ها بود روز چهار میگفت ب ...

اره دیگه بیشتر مراعات میکنم.فکر کنم چیکا بود که میگفت

بعدش که دکترم توجیه م کرد استراحتمو یکم بیشتر کردم اشپزی و طرفارو خودم میشورم خونه جمع و جور میکنم ف ...

افرین ندا جون، من هم اگر قسمتم بشه و بتونم انتقال بدم تصمیم دارم فقط کار سنگین نکنم، آشپزی و جمع و جور بکنم بعد دو سه روز

با لاهوتی که به نتیجه نرسیدم میترسم با بقیه دکترام نرسم دلم میخواد با نصر انجام بدم ولی اون فقط موقع انتقال قبلش زیر نظر کدوم باشم که انتقال نصر انجام بده؟ناراحت نمیشن دکترا انتقال یکی دیگ انجام بده مثلا زیر نظر علیرضایی برم انتقال نصر انجام بده حالا اگه نصرم بیاد ایران

راستی بانو شما که با بیهوشی بودی اصلا کی اون لک رو دیدی

وقتی از بیمارستان مرخص شدم داشتم بعد انتقال نزدیک ۳ ساعت بستری بودم وقتی پاشدم که لباس بپوشم ببخشیدا تختم افتضاح شد برام نوار اوردن زدم و رفتم خونه 

با لاهوتی که به نتیجه نرسیدم میترسم با بقیه دکترام نرسم دلم میخواد با نصر انجام بدم ولی اون فقط موقع ...

نه عزیزم ناراحت نمیشن، خود‌دکتر نصر الان فکر کنم یک سالی میشه ویزیت نمیکنه، لاهوتی و علیرضایی و چند تا دکتر دیگه تو تیمش هستند،