2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
ممنونم عزیزم ایشالله به زودی قسمت خودت عزیزکم من از دی مکمل شروع کردم خودم پرگناکر کانسپشن و اسیدفو ...

عزیزم مشکل اسپرم همسر شما فقط مورفو بود یا حرکت و تعداد هم بود 

میشه بگی حرکت و مورفو چند بود؟؟؟

من علاوه بر قرص استرادیول از پچ استرادیول هم استفاده میکردم که امروز تموم شد هر جا هم که میگردم پیدا ...

به 1490 زنگ زدی عزیزم؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله اسفند ۹۸ پانکچرم بوده

بسیارعالی، منم اسفند ۹۹ پانکچر داشتم. منتظرم دکتر بیاد برم پیشش. امیدوارم برای من هم نچرال انتقال بدن

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم مشکل اسپرم همسر شما فقط مورفو بود یا حرکت و تعداد هم بود  میشه بگی حرکت و مورفو چند بود؟ ...

نه عزیز دلم حرکت a صفر

مورفو صفر 

حرکت b 30

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها تازه از مرکز زنگ زدن بهم گفتن دو بسته جنین تشکیل شده بعد که پرسیدم تعداد جنین چندتا میشه گفتن ...

بسته به کیفیت جنینا داره اما معمولا یه نی کیفیت بهتر و نی بعدی کیفیت ضعیف تر

اما ممکنه تمام جنین های شما یه کیفیت داشته باشن

اصلا به کیفیت توجه نکن لطفا

تلفنی خوب توضیح نمیدن روزی که رفتی کارت جنین بگیری کامل میگن همه رو بهت

مهربون جونم تو رو خدا حلال کن یادم رفت تگت کن عزیزم آره انتقال دادم دو تا بودن خدا رو شکر ۴ روزه انش ...

ای جانم عزیزم این چه حرفیه اخه تومیزنی من کی باشم??? 

ای جان خداروشکر پس دوتانی نی نازاوردی خونه اره؟ خداخودش حافظشون باشه. 

چیکا جون من هیچ علایمی ندارم و نگرانم فقط اصلا اشتها ندارم شمام اینجوری بودی؟ 

اره عزيزدلم من هنوزم به بارداريم مشكوكم چون تهوعي ندارم فقط صبحا موقع مسواك☹️☹️😂😂فقط عجيب به بو حساسم.امروز ان تي دارم برام دعا كن همه چي خوب باشه مامان خانم😘😍

خداياشكرت....❤️ 

@زینبی_بابا    

سلام زینبی جون خوبی عزیزم؟ زینبی جان من یادم نمیاد موقع ۵قد واکسن کزاز زده باشم. یعنی آخرین واکسنی که زدم دوران دبیرستان بود اونم برا هپاتیت بود .شوهرم هم میگه واکسن نزدیم موقع عقد. هر کی رو هم میبینم تو دوران بارداری واکسن کزاز زده. الان رفتم به بهداشت گفتم بهم گفتن برو از دکتر زنان بپرس اگه تایید کرد بیا تا برات بزنیم. اومدم پیش دکتر اولش که همش میگفت امکان نداره موقع عقد نزده باشی ولی من و شوهرم خوب یادمونه هیچ نوع واکسن یا آمپولی نزدیم. بعد بهم ‌گفت اگه مطمئنی نزدی هنین الان برو بهداشت بزن. میخولم بدونم الان تو این هفته ای که من هستم زدن واکسن کزاز دیر نیست؟ خطری نداره؟ الان ۳۳ هفته و ۶ روز هستم طبق سونو ان تی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
کلا روزی یدونه شیاف داشتی؟ من دفعه قبلی ۳تاشیاف اندومترین ۱۰۰ بود دکتر گفت کمه دوفاستون هم بهم داد

اره عزیزم روزی یدونه شیاف پروژسترون ۴۰۰ بود تا روز ۹ انتقال که لک دیدم از روز قبلش .دیگه زنگ زدم مرکز گفتن یکی اضاف کن .تا هفته ۶ همون روزی دوتا بودم که باز لک دیدم دوباره یکی دیگه اضاف کردن. بعدش تو هفته های بالاتر هم کم کم کمش کردن .الانم خیلی وقته یه روز در میون یه دونه شیاف دارم اونم بخاطر ترسمه. وگرنه دکتر گفت کامل قطعش کن. دید خیلی میترسم گفت یه روز در میون بزار

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اره عزیزم روزی یدونه شیاف پروژسترون ۴۰۰ بود تا روز ۹ انتقال که لک دیدم از روز قبلش .دیگه زنگ زدم مرک ...

پروژسترون ۴۰۰ دوزش ازامپول بیشتره؟امپدلا انگار ۵۰ بود دوتا باهم میزدم

یا رب العالمین