2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044658 بازدید | 684401 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها،روزتون بخیر،دکتدم ساشه  اینفولیک داده،برای دوماه ،ویتامین دیگه ای نداد،اینم گفت برای کیفیت بهتر تخمک دادم،برای شو شو هم آندروفرتی ولی دوماه خورد ،الان دیگه دارم معجون عسل جینسینگ گرمیجات میدم بهش،  بنظرتون خودم ویتامین دیگه ای نخورم؟من کیفیت جنینی ق بلم Aبود ولی دکتر قبلیم متوجه،مشکل ایمنی وانعقادی نشده بود،یکبارهم طبیعی باردار شدم 7هفته کورتاژکردم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مبارکه‌عزیزدلم..خیلی‌خوشحال‌شدم‌برات انشالله‌‌‌بارداری‌خوبی‌داشته‌باشی عزیزم‌میشه‌دقیق‌داروهاتو‌بن ...

ممنونم عزیزم ایشالله به زودی قسمت خودت عزیزکم

من از دی مکمل شروع کردم خودم پرگناکر کانسپشن و اسیدفولیک، برای همسرم ولمن اسفند انتقال دادم منفی شد برای همسرم اسپریژن الکارنتین 1000 کیوتن خودمم همچنان پرگناکر کانسپشن کیوتن اسیدفولیک و اینوفولیک 

تا 3 هفته پیش دکتر جنتی براشون یونی زینک نوشت و به خواست خودم رویال ژل چون مورفو صفر بود تو آزمایش ابن سینا

همه رو با دستور رو جعبه خودشون پیش رفتم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بله عزیزم. منم همون اول جای امپولم عفونت کرد دیگه برام قطعش کردن به جاش یه دونه شیاف استفاده کردم و ...

کلا روزی یدونه شیاف داشتی؟

من دفعه قبلی ۳تاشیاف اندومترین ۱۰۰ بود دکتر گفت کمه دوفاستون هم بهم داد

یا رب العالمین
ای قربونت برم مامان جان قربون بزرگی خدا  تبریک بهت میگم فدات شم. تو بنده نظر کرده خدایی برای م ...

به خدا 2 روزه اسماتون از ذهنم بیرون نمیره اگه قابل باشم البته، مدام دارم ازش میخوام دیگه هیچ زنی چشم انتظار فرزند نباشه، من منتظر خبر خوشت هستم 13 روز دیگه مامان مهربون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها تازه از مرکز زنگ زدن بهم گفتن دو بسته جنین تشکیل شده بعد که پرسیدم تعداد جنین چندتا میشه گفتن مشخص نیست☹الان تو دو بسته جنین با گرید های مختلف هست یا نه همشون خوب بعد معمولا دو بسته چندتاییه درست حسابی جواب نمیدن به ادم

سلام بچه ها،روزتون بخیر،دکتدم ساشه  اینفولیک داده،برای دوماه ،ویتامین دیگه ای نداد،اینم گفت برا ...

اینوفولیک ویتامین نداره و فقط اینوزیتول داره برای کیفیت تخمک بهتره یه مکمل بخوری من پرگناکر کانسپشن خریدم 30 تاش 130 تومن روش نوشته برای آماده سازی رحم قبل بارداری 

دوستای گلم آمپول آنوکسا رو من میزنم دور ناف بعدش خیلی درد دارم چیکار کنم تجربه ای دارید بگید یکم سوز ...

مارکش چیه؟

یه بچه ها گفت به ترتیب اکسیر بعد البرز و زهراوی دردش کمتره من یادداشت کردم  

یا رب العالمین
ای جانم خدا رو صد هزار مرتبه شکر مبارکت باشه انشاالله با دل خوش این دوران رو بگذرونی بانوجان. منم د ...

ایشالله 4شنبه که نینی های خوشگلتو میاری خونه 9 ماه محکم بچسبن به دلت و بعدشم یه عمر کنارت بمونن

علایم من همیشه 3 روز قبل پریود دلدرد داشتم اینسری اصلا هیچی فقط 2روز از موعدم گذشت دلدرد پریود اومد تا فرداشم بود چیزی که خیلی شاخص بود فقط درد تخمدان چپم بود یهو میگرفت میزد به پهلوم الانم واقعا نگرانم که چرا دیگه هیچ علایمی ندارم

اخه میشه مثانه پر و تو اون وضعیت تحمل کرد؟؟من خیلی میترسم آخه فک نکنم بتونم خودمو نگه دارم😭😭😭😭؟؟ ...

عزیزم بعد انتقال نتونی خودتو کنترل کنی برات لگن میارن ک بتونی هموجا دراز بکشی حداقل یکساعت استرس نگیر

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
زنده باشي فداتشم. اره عزيزم طبيعيه ميسوزه بعدش 

چیکا جون من هیچ علایمی ندارم و نگرانم فقط اصلا اشتها ندارم شمام اینجوری بودی؟