2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044641 بازدید | 684401 پست
سلام دوستان من تازه به جمع شما اضافه شدم امروز روز نهم انتقالم هست در به در دارم دنبال پچ استرادیول ...

اگر تهرانی داروخانه رحمانیان تو گاندی هم احتمالا داره

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزيزم من مقعدي ميذاشتم دكترم گفت. هرساعتي امروز تو بيمارستان برات زدن همون ساعت بزن من ٨/٣٠ صبح ميزد ...

من دو روز قبل انتقال برام آمپول نوشته صبح ها دوتاو بعد انتقال شیاف و آمپول انتخابش اختیاریه. که من شیاف رو انتخاب میکنم روزی سه تاست. مقعدی

حالا صبح قبل انتقال شیاف بزنم بعد برم؟ چون تا ظهر طول میکشه معلوم نیست کی بتونم بزارم. و پروژسترونم میاد پایین. میگم بهتر نیست صبح شیاف رو بزنم برم؟ 

@زینبی_بابا      ‍ 

یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، خوبیم خداروشکر، فقط استرس چند ماه دیگه جدایی رو ازش دارم،،،، شما خوبید آن شالله؟  چ ...

خداروشکر..

انشالله‌همیشه‌خوب‌باشین..

اشکال‌نداره‌‌جونش‌سلامت‌..صبح‌تانزدیک‌های‌ظهرکه‌خوابه

۲به‌بعدهم‌که‌اومدی‌دیگ...قربون‌مامان‌شاغل

من‌فعلا‌همچنان‌دست‌خالی..خدایا‌چه‌کنم‌چه‌کنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
وای قربونت برم مامان مهربون انشالله که نی نی خودتم داره رشد میکنه فدای چشمات بشم من خیلی ممنونم برات ...

قربونت گلم محتاج دعاهای قشنگتم عزیزم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دقیقا همین که توصیح دادم با سونو و ازمایش چک میشی قبلش ازم پرسیدن پریود مرتب داری. بعد  برام ای ...

ممنون 

انتقالت فریزه دیگه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنونم گیسو عزیز، ایشالله با این سیکل شمام مامان دوقلوهای خوشگلت بشی

مبارکه‌عزیزدلم..خیلی‌خوشحال‌شدم‌برات

انشالله‌‌‌بارداری‌خوبی‌داشته‌باشی

عزیزم‌میشه‌دقیق‌داروهاتو‌بنوسی‌‌روزی‌چندتاخوردین‌هم‌خودت‌هم‌همسرت..ممنون‌میشم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم من انتقالم صبح هست نمیدونم کی بتونم شیاف بزنم بهتر نیست قبل انتقال بزنم شیاف رو؟ مقعدیه. چون م ...

عزيزم قبل از انتقال خودشون برات يا امپولشو ميزنن يا شيافشو ميذارن توي بيمارستان ولي براي اطمينان ميخواي با خودت ببر. اما براي كه خودشون زدن

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم من مقعدي ميذاشتم دكترم گفت. هرساعتي امروز تو بيمارستان برات زدن همون ساعت بزن من ٨/٣٠ صبح ميزد ...

خدا خبرت بده گلم.میگم آمپول آنوکسا که میزنم خیلی بعد تزریق موادش درد داره این طبیعیه شما داشتید؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای چه دعای دل نشینی اشک تو چشمام جمع شد الهی آمین فدات بشم که اینقد خوش قلبی انشالله خودتم حاجت روا ...

قربونت‌برم‌انشالله‌‌‌‌هممون‌‌حاجت‌روابشیم

سه تا تشکیل شده.انتقال درد داشت؟چجوری بود چیکارا کردن چن دیقھ طول کشید؟

به سلامتی عزیزم.نههههه اصلا درد نداشت خودتو باید شل کنی تا عالی بشه. ۵ دقیقه گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤