2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044639 بازدید | 684401 پست
عزیزم شیاف خیلی قویه.اگر تخمک گذاریت نگذشته نذار.یکی دوروز تحمل کن رفع میشه. ماساژ روغن سیاه دانه خ ...

خیییلی ممنونم گلم که جواب دادین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدای دل مهربونت بشم گلم انشالله. من نمیتونم همه پیاما رو بخونم چی شد آز دادی مامان شدی

بله عزیزم اگه خدا بخواد مامان شدم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه انشالله بسلامتی و راحتی بارداری رابگذرونی ونی نی را بغل بگیری

ممنونم گیسو عزیز، ایشالله با این سیکل شمام مامان دوقلوهای خوشگلت بشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
[QUOTE=189748432]ایشالله با اولین میکرو صاحب یه دوقلوی ناز بشی از من به تو نصیحت مکمل و تقویتی خیلی ...

فدای سرت عزیزم، شما هرچی راحتی صدا کن 😉

سلام م مامان گلی،مبارکت باشه عزیزم،خداروشک   خیلی التماس دعا،ازصمیمم قلب شاد شدیم.

ممنونم عزیزدلم

ایشالله خیلی زود قسمت خودت این حس زیبا

اومدم تاپیک بهتون سر بزنم دیدم هیچکس نیست حس کردم همه خوابند.....دلم گرفت....تو این تاپیک تک به تک ک ...

مرسی زهرای مهربون قطعا توام بهترین مامان دنیا میشی 

انشالله هردعایی میکنی خیلی زود به خودت برگرده و معجزه شیرین برات اتفاق بیوفته عزیزم

پس شانس اوردم گیرم اومد. تاکی باید استرادیول بخوریم؟ من ۶۰ تا دارم برا ۲۰ روزمه

من که یه داروخانه تو یه جای کم تردد ۱۰۰ تا یک میل داشت گرفتم 

من روزی ۵ تا ۲ میل میخورم به من گفتن اگر مثبت بشی هم باید ادامه بدی

دوستان میشه در مورد پی ار پی توضیح بدید 

چل جوریه 

درد داره

آخه اونبار سونو رفته بودم یه صدای جیغی اومد ترسیدیم بعد گفتن پی ار پی انجام میدم 

خود ماماها تعجب کرده بودن میگفتن پی ار پی درده داد زدنی نداره

البته ۶ یا ۷ نفر بودن یکیشون فقط داد زد اما یکم ته دلم خالی شده

انشالله،،خیلی ممنونم...حتما اگه خدا ازم قبول کنه دعاتون میکنم انشاالله بزودی زود حاجتت مث من و بقیه ...

ممنون عزيز دلم😍 انشاالله🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دوستای خوب و مهربونم  آزمایشم مثبت شد عددش 440  با قلبای مهربونتون دعا کنید تمام مر ...

ای جانم خدا رو صد هزار مرتبه شکر مبارکت باشه انشاالله با دل خوش این دوران رو بگذرونی بانوجان.

منم دعا کن چهارشنبه انتقال دارم

هرموقع وقت کردی علائم هات رو هم بهمون بگو

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
بله عزیزم. منم همون اول جای امپولم عفونت کرد دیگه برام قطعش کردن به جاش یه دونه شیاف استفاده کردم و ...

عزیزم خداروشکر

من دو روز قبل انتقال برام آمپول نوشته صبح ها دوتاو بعد انتقال شیاف و آمپول انتخابش اختیاریه. که من شیاف رو انتخاب میکنم روزی سه تاست. مقعدی

حالا صبح قبل انتقال شیاف بزنم بعد برم؟ چون تا ظهر طول میکشه معلوم نیست کی بتونم بزارم. و پروژسترونم میاد پایین. میگم بهتر نیست صبح شیاف رو بزنم برم؟ 

@زینبی_بابا      ‍ 

یه صلوات مهمونم کنید
عزيزم من مقعدي ميذاشتم دكترم گفت. هرساعتي امروز تو بيمارستان برات زدن همون ساعت بزن من ٨/٣٠ صبح ميزد ...

عزیزم من انتقالم صبح هست نمیدونم کی بتونم شیاف بزنم بهتر نیست قبل انتقال بزنم شیاف رو؟ مقعدیه. چون میترسم تا ظهر طول بکشه دیر بشه و پروژسترون بیاد پایین

یه صلوات مهمونم کنید