2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044764 بازدید | 684409 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم من حالم خوبه هنوز نتونستم پیاماتونو بخونم و تک تک جواب بدم. داروهایی که بهم دادن دوتا پرژ ...

عزیزم نگران شیاف نباش چهل مین دراز بکش هرچی لازمه جذب میشه 

پروژسترون هم هر ساعتی راحتی بزن صبح‌و عصر نداره فقط باید هرروز سر همون ساعت زده بشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
وااااای خدایا تو چقدر بزرگی وااای مامانی سارا خوش اومدی الهی دو هفته دیگه خبر خوش بعدی رو بشنویم&nbs ...

فدای دل مهربونت بشم گلم انشالله. من نمیتونم همه پیاما رو بخونم چی شد آز دادی مامان شدی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای وااای  معلومه دکترت با دقت و حساسه  ولی با استرادیول حتما اسپرین یا هپارین میدن  ...

نه با استرادیول نمیدن. دکتر گفت حتی اگه کسی امپول هپارین نیاز داشته باشه قبل از انتقال نمیدیم. فقط بعداز انتقال.

اره گفت اسپرین و پردنیزولون رو قطع نکن علت تجویز و مدت مصرف رو کتبی بیار

آره حتما باید برم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
تبریک میگم عزیزم  ایشالا که میچسبن به دلت و ۹ ماه بعد با عشق بغلشون میگیری  با نی نیهای ...

انشالله به سلامتی میری نی نی رو میاری اینقد حس خوبیه الهی که مامان میشی با این انتقال چشم دعات میکنم التماس دعا گلم 

وای عزیزم خیلی برات خوشحالم.انشالله دوقلو باردار میشی.زود بیا بهم بگو مواظب خودتو جوجهات باش

فدات شم گلم قربونت انشالله. چی شد برات چندتا جنین تشکیل شد

برا نچرال چی داشتی؟ اصلا نمیشه بدون استرادیول ضخامت بالابره مکه درحالت عادی ضخامت رحم بالانمیره؟

هیچی جز روز ۱۰ سیکل اچ ام جی زدن برا ازاد شدن تخمک گذاشتن دیواره رحم خودش رشد کنه ۲۸ بودم۲۵ هم  رفتم تهران تهران ۲ بودم تهران ۵ و ۶ که موندم تهران همه این روز ها سونو شدم با آزمایش استرادیول. خیلی خسته شدم ضخامتم داشت پست رفت میکرد که دیگه هتل گرفتم موندم خدا رو شکر دوباره رشد کرد. بیین اون ازمایش ها هم خیلی مهم بود دکتر مشایخی برا ماما توصیح میداد چیشد الان چیکار کنن

خدایا شکرت
خدا خیرت بده عزیزم یه دنیا ممنون

ببین من شیافم اندومترین بود مثل قرص بود خیلی زود بیرون نمیریختا ولی اخرش بیرون میومد فقط وقتی میزاری نیم ساعت دراز بکش.

امپول یجور دردسره شیاف یجور

یا رب العالمین
مامان سارا عاشقتم....چقدخوشحالمون کردی ...الهی هردوتاش برات بمونن.راستی مامان شدنت مبارک

وای من فدای تو بشم آرزو که اینقد مهربونی قربونت برم انشالله ممنونم انشالله به زودی قسمت خودت

سینافکت برا چیه؟چه استرادیولی به شما دادن؟ منم دیروز رفتم سونو سیکلم کوتاهه روزی ۳تا استرادیول و یه ...

بخدا نمیدونم سینافکت برای چیه هنوزم درموردش سرچ نکردم فقط میدونم سیکلم لانگه. ۱۵ روز سینافکت داشتم الانم ۱۵ روز دیگه باید ادامه بدم

درمورد استرادیول چیزی نگفت فقط گفت دو میلی گرم باشه من خودم ماه پیش خارجی خریدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه با استرادیول نمیدن. دکتر گفت حتی اگه کسی امپول هپارین نیاز داشته باشه قبل از انتقال نمیدیم. فقط ب ...

دکتر مشایخی قبل انتقال آسپرین به من نداده میگفت اختلال ایجاد می کنه تو ضخامت رحم سری قبل که استرادیول داشتم

خدایا شکرت
وای پشمالوو جون شما هم منفی شدی عزیزم😢 نمیدونم چرا خیلی برات امید داشتم. انشالله خدا برات معجزه کنه ...

ماهنده جون خیلی ناراحت شدم منفی شدی چند روز نبودم انشاءالله دفعه بعدی خدا دلت شاد کنه