2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044759 بازدید | 684409 پست
من دیشب حال تورو داشتم اصلا نمیدونستم اول خط c میوفته بعد کم کم t میوفته  واسه این کلا بیخیال ش ...

روز چندم باید تست بزنی؟منم ظهر روز ۱۱انتقال دادم دل تو دلم نیست ک تست بزنم یا نزنم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
سلام عزيزم شما سونو انتقال رفتي ضخامت رحمت چند بود وجند روز بعدش پروژسترون شروع كردي؟

روز ١٤ حدود ٩ و خورده اي بود عزيزم بخدا دقيقا يادم نيست يا سه روز قبل از انتقال امپولو شروع كردم يا ٥ روز قبل من ١٩ سيكل انتقال دادم

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من روز هشتم انتقال هستم...و مرکز ثمر رفتم پیش خود دکتر شمالی...و اینکع خودم تست از راه بینی دادم ...

عزیزم انشاءالله که جنینات محکم به دلت چسبیدن و 9 ماه دیگه سالم میان بغلت، ممنون از پاسخگویی  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خیلی ممنونم ازت خوبن هردو خداروشکر ایشالا که به زودی گل پسرشماهم داداش میشه ...یعنی توعکس رنگی معلوم ...

خداروشکر

انشالله‌همیشه‌‌خوب‌باشن‌‌وزیرسایه‌پدرومادر‌دامادبشن..

انشالله..یعنی‌میشه..انقدرخونمون‌سوت‌وکور‌هس

چراا‌‌تودومین‌عکس‌رنگی‌انداخته‌بودم‌نوشته‌بودرحم‌کمی‌به

سمت‌راست‌چرخیده‌است..اون‌موقع‌دکترم‌یکی‌دیگ‌بود

هنوزتوپرسه‌آیوآی‌یامیکرو‌نبودم..تازه‌۸ماه‌بوداقدام‌بودم

دکترم‌گفت‌مشکلی‌نیس..

احنمالا‌ماه‌بعدبرم‌عکس‌بندازم‌ببینم‌لوله‌هام‌بازه‌..شایدچندبار

پشت‌هم‌‌‌آیوآی‌کنم..خداکنه‌جواب‌بگیرم‌..دیگ‌‌تهران‌نیام

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
روز چندم باید تست بزنی؟منم ظهر روز ۱۱انتقال دادم دل تو دلم نیست ک تست بزنم یا نزنم

بهتره روز 12 به بعد تست بزنی عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ای جان اسپند یادت نره 😉😉😉😉 فردا حتما با جواب ازمایشت برو پیش یه دکتر خوب و  ب نظرم چند تا ...

مرسی از پیشنهاد خوبت عزیز دلم حتما انجام میدم 

مرسی از تبریکت

ایشالله چند روز دیگه خبر خوش تورو بشنوم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

شرمنده محبتای همتونم 

مرسی که انقدر خوبید 

اشکم بند نمیاد

شرمنده تک تکتونم که نشد جداگونه جواب محبتای بی اندازتونو بدم

الهی اونایی که منتظرن به همین ماه عزیز خیلی زود معجزه خدا رو با تمام وجود لمس کنن

اوناییم که توراهی دارن 120 سال کوچولوهاشون سالم و سلامت کنارشون باشن

قربونت کوچولوی تو دلت برم نیلداجوووون از ته دلم بهت تبریک میگم خواهرجونم الهی که به خوشی بگذرونی ا ...

خدا نکنه خاله نیلوفر 

ایشالله خیلی زود نینی های قشنگت بیان تو دلت و 9 ماه محک بچسبن به دلت

شرمنده محبتای همتونم  مرسی که انقدر خوبید  اشکم بند نمیاد شرمنده تک تکتونم که نشد جداگو ...

عزیزدلم خیلی خیلی تبریک میگم بهت انشاءالله ۹ماه بارداریه خیلی خوب داشته باشی ونی نی تو صحیح وسلامت بغل بگیری🤲🏻🤲🏻

توروخدا الان با اون فرشته پاکِ تودلت ماهارو خیلی دعا کن از این پهلو به اون پهلو شدنت ماهارو یاد کن عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره گلم یازدهم بود الان روز نهم هستم

با دیدن بی بی چکت منم به سرم زده که فردا برم بی بی بگیرم و تست کنم، ایشاالله که به سلامتی حتما جواب ازت هم مثبته و بارداری خوبی رو بگذرونی عزیزم

جنین شما چند روزه بود?