2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044803 بازدید | 684411 پست
خب من همونیم که ازپانکچرم بشدت میترسم دیگه اینکه جای خود داره. میترسم ازدرد بعدش😫😫😫 مگه شماچندبا ...

ای جااانم ان شاالله اذیت نشی. من ی بار منفی شدم ولی فقط ی بارم میتونم انتقال بدم.توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غصه نخور منم دو هفته پیش منفی شدم. اولش خیلی غصه خوردم ولی خودم رو کم کم احیا کردم. شروع کن به اصلاح ...

همسرم اوضاع اسپرمش خوب نیست الیگو اسپرمی شدیده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
با دیدن بی بی چکت منم به سرم زده که فردا برم بی بی بگیرم و تست کنم، ایشاالله که به سلامتی حتما جواب ...

قربونت برم ببین من اگه بی بی چکم منفی میشد زیاد امیدمو از دست نمیدادم اگه فکر میکنی ناامید میشی نزن و الکی به خودت استرس نده ولی اگه میدونی که اصل ازمایشه بزن.من جنینام فریز بوده بلاست

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ببين وقتي خودتو سفت ميكني عضلات باسن خودشو جمع ميكنه و باسنو ميكشه سمت بالا دكتر وقتي بهم ارامش ميدا ...

سفت کردنو رو کامل میفهمم ولی شل کردنو متوجه نمیشم  ینی متوجه نمیشم اصلا شل کردم یا نه اتفاقی ک میفته رو حس نمی کنم.چیکار کنم خواهر در این زمینه ی تختم کمه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
از همتون ممنونم ببخشید که تک تک جواب خوبیای بی اندازتون رو ندادم ترسیدم شلوغ شه تاپیک حوصله سربر باش ...

ممنونم عزیزم از تک تک این لحظات لذت ببر 😍😍😍 برا ما هم دعا کن لطف خدا شامل حالمون بشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مرسی عزیزم پس سیکلت لانگه ک منتظره پری هستی اخه من الان پری شدم رفتم دارو گرفتم به دکتر گفتم آسپر ...

کدوم دکتر این ها رو گفت مشایخی یا ایمونولوژی رویان. شرکت کیه🙈

خدایا شکرت