2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044758 بازدید | 684410 پست
سلام بچه ها من امروز روز ۹ انتقالم صبح بی بی چک زدم یه هاله افتاد میشه این بخاطر داروها باشه.دیشب نص ...

وای عزیزم مباااارک باشه❤❤❤

توروخدا همه ازین به بعد مثبت شین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام بچه ها من امروز روز ۹ انتقالم صبح بی بی چک زدم یه هاله افتاد میشه این بخاطر داروها باشه.دیشب نص ...

عکس بذار ببینیم ذوق کنیم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با دکتر صحبت کن بهش پیام بده شاید بگه مصرف کنی عزیزم، دکتر علیرضایی که همه پیامارو جواب میدن  ...

اره بهش میگم

حالا برم این هفته سونو دعا کن آندومترم خوب باشه اگه خوب بود تاریخ انتقال رو میگه بهم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خیلی آب میخورم دفعه پیشم اینجوری بودم ولی اینسری آسپرین ندارم یه خورده نگرانم

عزیزم با استرادیول آسپرین نداری ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
واااای مبارکه ندا جون چقد خوشحال شدم دارو چیه کدوم دارو هاله میندازه؟ مگهhcg داشتی بعد انتقال؟  ...

اخه اصلا باورم نمیشه تو عمرم بی بی چک مثبت ندیده بودم اخه روز ۹ میگم خیلی زوده شاید کاذبه.نه امپول پروژسترون میزنم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خیلی آب میخورم دفعه پیشم اینجوری بودم ولی اینسری آسپرین ندارم یه خورده نگرانم

من اولیشو خوردم الان حس میکنم‌دارم گیج میشم حالت خواب الودگی نمیدونم تلقین کردم بخودم یا خوابم میاد

یا رب العالمین
اخه اصلا باورم نمیشه تو عمرم بی بی چک مثبت ندیده بودم اخه روز ۹ میگم خیلی زوده شاید کاذبه.نه امپول پ ...

من دیشب حال تورو داشتم اصلا نمیدونستم اول خط c میوفته بعد کم کم t میوفته  واسه این کلا بیخیال شدم گفام منفیه 10 دقیقه بعد اومدم بندازمش دور دیدم وای اینکه مثبته

بیبی چک مثبت اشتباه نمیشه عزیزم

روز 9 اصلا زود نیست از روز 8 جنین 3 روزه بتا وارد خون و ادرار میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من دیشب حال تورو داشتم اصلا نمیدونستم اول خط c میوفته بعد کم کم t میوفته  واسه این کلا بیخیال ش ...

وای چقدر خوب عزززیزم مبااارک باشه الان عکس میذارم اینقدر کمرنگه شاید اصلا نبینی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏