2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044759 بازدید | 684409 پست
نیلدا جون انتقال اسفندت با دکتر علیرضایی بوده؟

نه عزیزدلم من رشت هستم اما تعریف ایشون رو خیلی شنیدم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینقدر کمرنگه اصلا تو عکس معلوم نیست😔

چرا عزیزدلم معلومه مبارکت باشه عزیزم بسلامتی بغلش کنی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من دیشب حال تورو داشتم اصلا نمیدونستم اول خط c میوفته بعد کم کم t میوفته  واسه این کلا بیخیال ش ...

نیلدا جون برامنم ۳روزه ان جنینام روز ۹ بی بی زدم منفی شد یعنی دیگه منفیه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چرا عزیزدلم معلومه مبارکت باشه عزیزم بسلامتی بغلش کنی

فداتشم انشالله که شمام مثبتی .نه گلم من ازمایشم برای ۲۵ خیلی زود بی بی زدم شما روز ۱۲ به بعد بزن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
فداتشم انشالله که شمام مثبتی .نه گلم من ازمایشم برای ۲۵ خیلی زود بی بی زدم شما روز ۱۲ به بعد بزن

منم ۲۲ باید برم آزمایش چهارشنبه ولی اصلا دلشو ندارم دیگه بی بی بزنم اونم شوهرم هی اصرار کرد 

عزیزم جنینات چندروزه بودن؟علائمم چیزی داری؟

اینقدر کمرنگه اصلا تو عکس معلوم نیست😔

چرا مشخصه اما کمرنگه مال منم دیشب زدم کمرنگ بود امروز زدم پررنگتر شد ببین

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
منم ۲۲ باید برم آزمایش چهارشنبه ولی اصلا دلشو ندارم دیگه بی بی بزنم اونم شوهرم هی اصرار کرد 

بی بی چک مزخرفه بخاطر همین اصلا بهش اعتماد ندارم تا ازمایش بدم شمام تا ازمایش هیچ استرسی بخاطر بی بی منفی نداشته باش عزیزم

چرا مشخصه اما کمرنگه مال منم دیشب زدم کمرنگ بود امروز زدم پررنگتر شد ببین

واای این قشنگ معلومه پررررنگه😍😍😍😍😍 پس منم فردا صبح دوباره میزنم پناه بر خدا 

نیلدا جون برامنم ۳روزه ان جنینام روز ۹ بی بی زدم منفی شد یعنی دیگه منفیه؟

عزیزم گاهی بتا دیر بالا میره تو بدن تو همین تاپیک بتای 50 روز 14 داشتیم پس یعنی روز 9 صفر بوده عملا و بیبی نشون نمیده پس حتما روز 12 تا 16 آزمایش خون بده و استرس به خودت و نینی ها نده