2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044818 بازدید | 684412 پست

سلام به همکی 

امیدوارم شروع هفته با کلی خبر خوب همراه باشه 

دوستانی که ازمایش دارن امیدوارم با نتیجه مثبت دل هممون رو شاد کنید و بهمون برای ادامه راه انگیزه بدید

چندروز پیش پدرم همسرم رو کشیده کنار که بچه بیارید مشکل مالی که ندارید کاراتون روبه راهه

بنده خدا نمیدونه ما هم میخوایم اما خدا نمیخواد 

انقدر بهونه اوردیم دیگه خودمون هم خسته شدیم

ان شالله با همین ۳ تا مامان میشی. منم اینبار زیاد خوومو امیدوار نکردم چون سری قبل بدجور خورد تو ذوقم ...

عزیزمی شما دوستا چقد خوبید. انشالله که مامانی 😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله یا رب العالمین ، به سلامت زایمان کنی و نی نی رو بگیری بغل 👐🏻🌹

مهرماه جون لک بینیت قطع شد؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
[QUOTE=189497866]عزیز دلمی خواهر ببخش ناراحتت میکردم ولی خدا شاهده اینقد امید داشتم تا روز عمل پانکچ ...

چقد دعاهاتون آرامش بخشه آره دیگه واقعا من تلاشمو کردم و زبونم لال نشه اینقد انجام میدم تا بشه نباید کم بیاریم😚

دکتر ماریا راستگو رو هم بهم معرفی کردند که یک نسخه پیش ایشون برم و مشاوره ازش برای مشکلم بگیرم. با ا ...

منم دکترم یه شهر دیگه اس می تونی به دکترت بگی نامه برات بنویسه واتساپ کنه، پرینت گرفتی می بری فرمانداری نامه رو، نامه تردد بهت میدن، منم همین کارو کردم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم توکل کن بخدا،  اگه درست متوجه شده باشم سه تا جنین براتون تشکیل شده، برای منم دوتا تشکیل ش ...

عزیزم نه هنوز بهم زنگ نزدن که بگن تشکیل شده یا نه من کلا ۶ تا تخمک داشتم که سه تاش خوب بوده و ازم گرفتن حالا توکلم به خداس ببینیم جنین میشه یا نه. خدا خیلی دوست داشته خدا رو هزار مرتبه شکر. انشالله که به منم نگاه کنه

سینم خیلی کم درد می کنه مثل قبل پریودی. یوبست گرفتم با شربت و الو  این چیزا هم جواب نمیده

اون راه حل منو برو برای یبوست.من تنگ نفس بیشتر از هر چیزی اذیتم میکنه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........