2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
باورم نمیشه فردا ازمایش دارم الان که فکر میکنم خیلی سریع گذشت ۱۴ روز جرات ندارم فردا برم اخه چند ...

سلام عزیزم انشاءالله که مثبتی فکرای مثبت کن مثبت اتفاق میفته عزیزم

منم هیچ علائمی ندارم عزیزم حتی یه لک کوچیک حتی داروها اونقدر عوارض برا شماها داره برامن اصلا عوارض نداره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تیروئیدم ۴ بود

خوب ۴ نرمال هست 

چون می خواید باردار  بشید باید یک مقدار بیاد پایین 

اصلا شماره نگران کننده ای نیست دکتر غدد قرص میده که 

سریع بیاد پایین تو یه تاپیک خانمی شماره تیرویید ش از شما هم بالا تر بود ۶ بود سه تا جنین انتقال داده بودن دو تاش گرفته بود اصلا نگران نباش

سلام عزیزم.از چه روزی کمردردت شروع شده.من از شب پنجم کمردرد دارم.فقطم کمردرده .گودی کمرمه درد میکنه

سلام عزیزم ، من از روز سوم شروع شد جوری بود که نمیتونستم درست راه برم ، احتمالا به خاطر استراحت و‌دراز کشیدن زیاد بود 

ولی این چند روز اخر درد کمرم فرق داره شبیه کمر درد پریودی 

اخه عزیزم اصلا خونریزی نکردم. در حد چند تا قطره بود. نمیدونم والله. حالا فعلا منتظرم. ماه بعدش طبیعی ...

ماهنده جون شما جنین هات دو روزه بود ، چند  روز بعد انتقال  ازمایش دادی ؟  شاید دیرتر لانه گزینی کردن چون سن جنین کم بوده

دوباره ازمایش میدادی  

اره کلی آب میخورم بعدش ‌ولی باورت میشه اثر نداره رو من . دیشب قبل خواب دوتا قاشق خوردم با ۳ تا لیوان ...

آخی، عزیزم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست