2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044501 بازدید | 684391 پست
بچه ها ی سوال داشتم اگه انتقال فریز با سیکل نچرال باشه شیاف میدن یا آمپول پروژسترون؟

اینکه شیاف بون یا امپول اصلا به نوع سیکل انتقال ارتباطی نداره .تشخیص دکترته. ممکنه تشخیص بده شیاف بده ممکن هم هست بگه امپول بزنی. من کلا امپول بود هم سیکل لانگم هم سیکل نچرالم و هم سیکلم کوتاهم که اخری بود و باردار شدم که روز چهارم پنجم انتقال سومم که کوتاه بود بودم که عفونت جای امپولم تشخیص داده شد دیگه بهم گفتن بجای امپول شیاف استفاده کنم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا باید کامل پریود بشی اتفاقا من بعد از انتقال پریودم خیلی زیاد بود

خب پس چرا اینطوریه☹️ یعنی باید باز فردا پس فردا کامل باز بشه؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
انشالله مثبت ميشي اينبار 🙏 چند بار انتقال داديد تا حالا؟ 

مرسي عزيزم

ايندفعه بار سوم و بار آخرمه انشاالله🤲🏻😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خانما فردا انتقالمه ان شاالله....یک صلوات مهمونم کنید لطفاااا...دعا کنید خدا خیر و صلاحش رو دراین قر ...

انشالله گلم حتما برات دعا میکنیم انشالله در حق شما گیرا باشه. به سلامتی نی نیا رو میاری و میمونن برات به حق علی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام به دوستان عزیز، بنظرتون ملون و هندوانه مشکلی ندارن بخورم؟ روز دوم انتقالم،  نگرانم ویتامین ...

کی گفته ویتامین سی بده؟ والا من از روز اول انتقال همش پرتقال و نارنگی و لیمو ترش میخوردم. مثبت هم شدم تازه فرتیل سی ام میخوردم که کلا ترکیبات اصلیش ویتامین سی هست. 

ولی در مورد سوالت هیچ کدوم موردی نداره فقط ملون رو میگن زن باردار بهتره نخوره چون حساسیت زاست .شما هم که از الان جزو باردارها حساب میشین .نخوری بهتره. من خودم ملون میخورم بدنم خارش میگیره. برای یبوستت هم کاهو خیلی خوبه.انجیر خشک رو خیسک کن تو اب تا صبح بعد با ابش بخور. قیصی هم شنیدم خوبه. الان که زردآلو تو بازار هست بخور برا یبوست عالیه. آلو خورشتی هم خیلی خوبه برا یبوست.همراه با عذات سعی کن سبزی بخوری . اب زیاد بخور. اول صبح یه لیوان اب ولرم بخور. دیگه چیزی به ذهنم نمیاد . شنیدم خیلی ها با خوردن گوجه سبز یبوستشون برطرف شده نمیدونم اینم واقعا خوبه برا یبوست یا نه

راستش فک میکنم طبعم سرده، ولی توی سایتها و اینور اونور که میخوندم میزنن نباید گرمی بخورید😑😑 الان ...

بنظرم منظور از گرمي ،دارچين و ادويه جات و قاعده آورها باشه. منم خيلي نميدونم. من سري پيش حتي ادويه اندازه نخود هم نخوردم. ولي خب خدا نخواست. ايندفعه واقعا اعتدال رو پيش گرفتم تا ببينم خدا چي ميخواد😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خب به سلامتی فردا نوبت گرفتی با طرازی که بری

نوبت نگرفتم هنوز گفت هر موقع پریود شدی زنگ بزن حالا فردا صبح زنگ میزنم میرم دیگه توکل بخدا با خودش ادامه میدم میدونم ادامه اش میسپره به طاهری

خانما فردا انتقالمه ان شاالله....یک صلوات مهمونم کنید لطفاااا...دعا کنید خدا خیر و صلاحش رو دراین قر ...

عزيز دلم برات آيت الكرسي خوندم و ٥ تا صلوات. انشاالله به سلامتي بري و جوجه هاتو بياري خونه و به دلت بچسبن😍😍

بچه ها من صبح ناشتا قندمو گرفتم ٩٠ بود ساعت ٣ ناهار خوردم ساعت ٥ ميوه خوردم در حجم زياد   ...

بخاطر اون میوه ها بوده . برا اطمینان فردا هم بگیر اما یا میوه نخور یا کم بخور عزیز دلم.چون میوه ها قند زیادی دارن البته بعصی هاشون. الان برا دیابتی هم میگن میوه خیلی کم بخورین مخصوصا یسری میوه های خاص رو که قند زیادی دارن میگن سعی کنین مصرفشون رو محدود کنین