2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044563 بازدید | 684399 پست
اره عزیزم اینا ک همه حرفه چون برا من بلاست بود نشد انشاالله ک شما مثبتی به امید خدا حتما جواب ازمایش ...

چشم عزیزم دعا کن برام چهارشنبه باید برم آزمایش

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. دوستای گلم من بعد از قطع داروهام از چهارشنبه دیشب فقط چند قطره خون دیدم و تمام. از صبح هیچی ند ...

چرا باید کامل پریود بشی اتفاقا من بعد از انتقال پریودم خیلی زیاد بود

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزيزم من ادويه و رب و اينجور چيزا بعداز انتقال نخوردم در حد خيلي خيلي كم. بيشتر ماكاروني و لوبيا سبز ...

چیکا جان یعنی به غذاهات اصلا ادویه نمیزدی 

مثلا ماکارونی بدون ادویه و رب چه جوری درست میکردی؟

بچه ها من صبح ناشتا قندمو گرفتم ٩٠ بود ساعت ٣ ناهار خوردم ساعت ٥ ميوه خوردم در حجم زياد   ...

من ناشتا 90 بود دکترم گفت قندت بالاست برنج و ماکارونی سیب زمینی کمتر بخور 

پلیکیستیک هستی ؟

سلام عزیزان من آزمایشم روز۱۶ انتقال۱۰۹۲/۸شده شکر خدا انگار باردارم عزیزان بعد مثبت شدن نزدیکی داشتی ...

مبارک باشه عزیزم. من نمیدونم علمیش چطوریه اما ما که این همه سختی کشیدم این ۹ ماه رو هم تحمل کنیم بد نیست. هر چند من دکتر خودم از اول ممنوع کرد برام . اگه دیگه خیلی ضرورت داشت و مجبور بودی به صورت سطحی باشه یعنی ببخشید که این طور میگم دخول انجام نشه.خودتن ترجیحا ارضا نشی مخصوصا تو ماه های اول بارداری. بازم ببخشید که این قدر صریح گفتم.این چیزی بود که دکتر من روش تاکید داشت

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
چیکا جان یعنی به غذاهات اصلا ادویه نمیزدی  مثلا ماکارونی بدون ادویه و رب چه جوری درست میکردی؟

عزيزم گفتم در حد خيلي كم ميزدم اما مثلا رب مامانم پخته بود برام اورده بود اونو استفاده ميكردم فلفل سياه هم نميزدم تو غذام نمك و زردچوبه هم كم.ماكاروني هم با گوشت چرخ شده و قارچ و يه مقدار پياز و رب كم

خداياشكرت....❤️