2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044580 بازدید | 684400 پست

بچه ها ی سوال داشتم اگه انتقال فریز با سیکل نچرال باشه شیاف میدن یا آمپول پروژسترون؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین انتقال فریز بودن فک کنم۳ روزه

مبارکت باشه عزیزدلم 

واسه منم دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من آمپول دارم خیلی هم بد جاشون سفت شده جا ندارم بزنم دیگه😥😥

منم دوباری که انتقال دادم آمپول بود حتما بعد اینکه آمپول زدی کمپرس گرم بزار خیلی بهتر میشه

ان شاءالله به زودی مامان میشی 

ممنونم

سیکلت طبیعی بود؟

خواهش می کنم ولی تجربه بچه ها تزریق اروم از همه بهتره. گره میشه روغن میزدم اب گرم میذاشتم

به پرستاره گفتم آروم ولی بازم زود تموم میشه. همسرمم که خیلی میترسه بزنه مجبورم بسازم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤