2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست

سلام به همه، من امروز انتقال جنین داشتم، بعد از اینکه اومدم خونه یه کم استراحت کردم، بعد پاشدم لباسارو انداختم لباسشویی، در لباسشویی هم که میدونین چطور باز و بسته میشه، یه کم لباسا زیاد بود، چندتا لباس از توی لباسشویی کشیدم بیرون درو بستم، 

بنظرتون خطرناک که نیست کاری که کردم؟؟

به حق این ساعات عزیز برای همه دعا کنید برای منم همینطور

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام عزيزم قربونت الحمدالله شكر. من الان روزي دوتا استفاده ميكنم نه عزيزم امپولم هشت هفته قطع شد.

من وقتي شياف ميذارم دلدرد و نفخ و سنگيني تنفس دارم، شما اينجوري نيستي؟

انقدر قلبم درد ميکرد که به همسرم گفتم اگه فردا بيدار نشدم، منو حلال کن😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه، من امروز انتقال جنین داشتم، بعد از اینکه اومدم خونه یه کم استراحت کردم، بعد پاشدم لباسا ...

سلام عزيزم، بسلامتي انشالله، نگران نباش، من بعد از انتقالم کفشامو گم کرده بودم، يکدفعه خم شدم زير تخت رو نگاه کردم، کمر درد گرفتم و گفتم ديگه تموم شد، من مثبت نميشم، ولي خدا خواست و باردار شدم.

من وقتي شياف ميذارم دلدرد و نفخ و سنگيني تنفس دارم، شما اينجوري نيستي؟ انقدر قلبم درد ميکرد که به ه ...

دور از جونت دختر. الان چند وقتته عزيزم؟ من يكم تحرك بيشتري داشته باشم راه برم نفسم بالا نمياد نفخ هم دارم دلدرد هم اونجوري كه خيلي اذيت كنه نه فقط گاهي تير ميكشه. همش اثرات پروژسترونه

خداياشكرت....❤️ 
من چون درد پریودی دارم ، بی بی هم منفی شده تقریبا امیدی ندارم 

عزیزدلم در ناامیدی بسی امید است

منم چون هیچ علائمی ندارم وبی بی دیشب منفی شد امیدی ندارم تقریبا مثل همیم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم به نظرم یک سر بزن برای اهدایی اونجا، به هر حال باید بگردی جای خوب پیدا کنی، امیدوارم یک دونر ع ...

کجا برم عزیزم ؟......اره به خدا پیدا کردن دونر خوب خودش یه پروسه است .....خیای ممنون از راهنماییت گلم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ان شالله شما هم مثبت بشی دیشب وسط جوشن کبیر دعا کردم برات 

مرسي عزيز دلم😘😘 انشاالله صد برابر به خودت برگرده دريادل😍♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
شما الان بارداری؟؟

خدا از زبونت بشنوه😍 من روز دوم انتقالم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
امروز 11 هفته و 5 روز

عزیزم برا ماها که انتقال دادیم ومنتظریم خیلی خیلی دعا کن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
شيافو تا كي بايد استفاده كني؟  ستاره جون انتقالت چه تاريخي بوده؟

چیکا جان ماهارو خیلی دعا کن 

عزیزم یه سوال دارم ازت میگم بالا بودنِ تیروئید باعثِ منفی شدنِ انتقال میشه؟

گفت استروژن برات نوشتم ...استروژن یعنی استرادیول؟

نه پس اون استروژنه😂😂 آخه استراديول هم مينويسه Est
اتفاقا ميخواستم بگم ننوشته ٢ والرات.

بله

ممنون عزیزم.....طرز مصرفش چن بار درروزه؟....هز چن وقت قبل از انتقال بحورم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی