2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044716 بازدید | 684407 پست
نه عزیزم گفتم امادگیشو داشتیم. خودمو به اندازه ی کافی داغون کردم. دیگه از یک زمانی نشستم به خودم گفت ...

یکی از اشناهای ما تو اوج نا امیدی طبیعی باردار شد. آواکادو جنوب راحتتر پیدا میشه میگفت خیلی آواکادو خوردیم

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم ان شالله . ان شالله قسمت همه منتظرا بشه. خدا یه گوشه چشمی هم به من بکنه

انشاالله عزيزم خدا حاجتتو بده🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
@زینبی_بابا       سلام عزیزم خوبی؟سه تا سوال ازت داشتمم مثل همیشه ممنونت میشم ...

سلام عزیزم.ببخشید دخالت کردم.من الان۱ساله مام میرم.دکتر نصر انگلیس هستن هفته آخر اردیبهشت میان ایران و از قبل مریضها با دارو سیکلشون رو برای انتقال این۱هفته که هست تنظیم کردن.من مدتهاست توی گروه بچه های مام هستم وانصافا جز آمار مثبت بالا چیز منفی هم ندیدم خودمم با تیم نصر انتقال دادم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

بچه ها یچیزی میگم مسخرم نکنین امروز روز ۶ انتقالمه بی بی چک زدم منفی بود میدونم زوده ولی فضولیم گل کرده بود😁😁 حالا اگه ۲۵ بی بی چکم منفیشه امادگیشو دارم🙂🙂🙂

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
یکی از اشناهای ما تو اوج نا امیدی طبیعی باردار شد. آواکادو جنوب راحتتر پیدا میشه میگفت خیلی آواکادو ...

ازو بودن شوهرشون؟ آخه شوهرم علاوه بر مشکل مورفو و تحرک صفر و دی اف آی مشکل تعداد بسیار کم هم داره. الان متاسفانه سه ماه مراقبت رو رها کردیم صفر شده تقریبا تعدادش. والله هرچی بگی خورده البته آووکادو نخورده ولی از رژیم گرم یکساله و انواع مولتی ویتامین و قرص جلبک و ژل رویال و داروهای گیاهی و تقویتی چیزی نمونده بخوره. البته هیچ چیز از قدرت خدا خارج نیست عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بچه ها یچیزی میگم مسخرم نکنین امروز روز ۶ انتقالمه بی بی چک زدم منفی بود میدونم زوده ولی فضولیم گل ک ...

😂😂😂 اینجوری اماده میکنن آخه؟ بی بی زدن روز ششم!!!

😂😂😂 اینجوری اماده میکنن آخه؟ بی بی زدن روز ششم!!!

منم دعوا نکنی شیطون وسوسه ام کرد بی بی زدم منفی بود 😁

کلا شیطون فعال بود امروز 

دیگه میدونم منفی ام راحت ورجه وورجه میکنم

منم دعوا نکنی شیطون وسوسه ام کرد بی بی زدم منفی بود 😁 کلا شیطون فعال بود امروز  دیگه میدونم ...

الان جای چیکا جون و الا جون کمه گیساتونو بکشن ها😅 منم گیس کشی یاد گرفتم. بیام مگه؟🤭🤭🤭

الان جای چیکا جون و الا جون کمه گیساتونو بکشن ها😅 منم گیس کشی یاد گرفتم. بیام مگه؟🤭🤭🤭

😅😂 بیا بیا کتک لازمم ، به نظرت بی بی ساعت سه ظهر اعتبار داره ؟ تازه وارد روز دوازدهم شدم 

😅😂 بیا بیا کتک لازمم ، به نظرت بی بی ساعت سه ظهر اعتبار داره ؟ تازه وارد روز دوازدهم شدم 

😂😂😂 عزیز دلم صبوری کن. من اصلا بی بی رو قبول ندارم گلم تو هیچ ساعتی