2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
دوستان من هفته گذشته پیش دکتر مریم توکلی  متخصص ایمونولوژی ویزیت شدم بسیار با اخلاق بودن و دقیق ...

عزیزم اگه فضولی نیست مشکلتون چی بود و چی گفت؟؟چون منم مشکل انعقاد خون دارم فک کنم بعد میرم ابن سینا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زينبي جان ديكه  كذشت ارديبهشت انتقالمه دكترم كفت ازمايش خوبه ونگفت بايد تو مركز انجام بدين

خب خواهر گلم اگر موقع انتقال هست دیگه اصلا دنبال هیجی نباش گلم جز دعا و انرژی مثبت 

بقیه چیزا رو هم جدا و موکدا بذار کنار

🎀🎀🎀🎀🎀🎀

یک نکته برای بقیه دوستان

اون مورد آزمایش اسپرم هم متاسفانه خیلیا باهاش گول میخورن و خیلی دکتر ها نمیفرستن مراکز ناباروری در صورتی که آنالیز اسپرم فقط تو مراکز ناباروری معتبر هست

🎀🎀🎀🎀🎀

دوست عزیزم وقتی جنین خوب داری اصلا به هیچ چیز فکر نکن😍😍😍😍

تحرك ٤٠ بود مورفو هم يادم نيست ولي گفت نرمال طبق اين دكتر نكفته dfiانجام بدين

عزیزم dfi رو جان من بریز دور 🙈🙈🙈🙈 به همین شب قدر قسم من از الکی امید دادن اصلا خوشم نمیاد و اگر مورد حیاتی بود حتما حتما بهت میگفتم 

وقتی جنین داری به هیچی فکر نکن 

من و آنا جون و خیلی دوستان دیگه که فهمیدیم dfi شوهرجون خوب نیست آخرش با همون اوضاع مامان شدیم تازه آنا جون دفعه دوم طبیعی باردار شد

آبجیای گلم التماستون میکنم دعای خیر درحقم بکنید😭😭😭😭😭ملتمسانه محتاجِ دعاهاتونم دلم خیلی گرفته 😭 ...

عزیزم انشالله مثبتی

خیلی خیلی زود زدی عزیزم بمون روز ۱۳ ۱۴ برو آزمایش

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام‌دوستان. برای منم دعا کنید مادر بشم

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

سلام آبجیای گلم امشب به خانم فاطمه الزهرا متوسل شدم از اعماقِ وجودم زجه زدمو ازشون خواستم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭قسمشون دادم به یتیمی بچه هاشون به غریبی شوهرشون که بعدِ خانم انقدر غریب شدن به دردونه تو شکمشون قسمشون دادم امشب تو سرنوشت هممون همه اونایی که حسرت بچه دارن مادرشدنو امضا کنن که انشاءالله سالِ دیگه بچه بغل شب زنده داری کنیم شمام منِ حقیرو دعا کنین ملتمسانه محتاجِ دعاتونم🤲🏻🤲🏻😭😭😭😭

خانم جان حاجتِ دل هممونو بده الهی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام آبجیای گلم امشب به خانم فاطمه الزهرا متوسل شدم از اعماقِ وجودم زجه زدمو ازشون خواستم 😭😭😭😭😭 ...

الهی آمین تروخدا منم دعا کن

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
عزیزم تو ابن سینا یا مطبش میرفتی با طرازی

مطب ميرفتم عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
gcstچیه؟؟؟

چسب جنين، روز آخر كه سونو شدم دكترم گفت prp نياز نداري ولي gcsf  ميزنم برات

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اره خوردم عالی بود مرسی

نوش جونت، خداروشكر

راستی دوست جونم قبلا اولین بار کدوم مرکز بودی؟

من از اول با دكتر طرازي بودم، اصلا مركز نرفتم