2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044584 بازدید | 684400 پست
سلام عزیز دلم. بخدا من قوی بودنو از شماها یاد گرفتم . شما خواهرای گل و عزیزم. تمام امروز غرق در پیام ...

قربوووونت برم عزیزم. خدا به وسعت  دل پاکت ببخشه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها امشب همو حلال کنیم اگه ناخواسته همو رنجوندیم و متوجه حال هم نبودیم ببخشیم همو.

حاج اقا فاطمی نیا خیییلی عجیب توی صوتشون تاکید داشتن رو این سه تا ان شاالله انجام بدیم و دعا کنیم برای هم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مراكز  ناباروري انجام نشده تو شهر خودمون ازمايش داد دكتر هم قبول كرد فقط احتمال داره يكي مور ...

خب پس عزیزم حتما حتما برید تو مرکز ناباروری انجام بدین الان اصلا موثق نیست 😉 😉 😉 😉 

Dfi هم فعلا کاری نداشته باش چون هنوز رابطه بینdfi. بالا و شکست ivf پیدا نشده 

بچه ها من این آمپول پروژسترون رو چه ساعتی بزنم. امروز خودشون طرفای ۱۲ بود زدن برام ازش پرسیدم چه ساعتی بزنم گفت هر ساعتی که دوس داری؟ چیکار کنم چه ساعتی بزنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

@ماهنده  

@داداشمممم  

دوستای گلم با تمام وجودم درکتون میکنم و با ناراحتیتون ناراحت میشم 

امیدوارم خیلی زود دلتون سرشار از شادی بشه

با دلای پاکتون مارو هم دعا کنید 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خب پس عزیزم حتما حتما برید تو مرکز ناباروری انجام بدین الان اصلا موثق نیست 😉 😉 😉 😉  Dfi هم ...

زينبي جان ديكه  كذشت ارديبهشت انتقالمه دكترم كفت ازمايش خوبه ونگفت بايد تو مركز انجام بدين

دوستان من هفته گذشته پیش دکتر مریم توکلی  متخصص ایمونولوژی ویزیت شدم بسیار با اخلاق بودن و دقیقا نیم ساعت برای هر مریض وقت میذاشتن و خیلی عالی راهنمایی میکردن و توضیح میدادن

ایشون تو مرکز ابن سینا هستن 

صرفا فقط تجربه خودمو گفتم و امیدوارم کمکی کنه به دوستام

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
@ماهنده   @داداشمممم   دوستای گلم با تمام وجودم درکتون میکنم و با ناراحتیتون ناراحت ...

فدات شم عزیزم ممنونم از همدردیت انشالله همیشه دلت شاد باشه و هیچ وقت امروز ما رو تجربه نکنی مهربونم. برات بهترینا رو میخوام توی این شب عزیزم.❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خب پس عزیزم حتما حتما برید تو مرکز ناباروری انجام بدین الان اصلا موثق نیست 😉 😉 😉 😉  Dfi هم ...

تحرك ٤٠ بود مورفو هم يادم نيست ولي گفت نرمال طبق اين دكتر نكفته dfiانجام بدين

عزیزم عکس ازمایش هایی‌که دکترعلیرضایی براتون نوشته امکان داره برام بفرستی؟ اخه من یادمه یکی از ازمای ...

واسه قبل انتقال منظورتونه يا  ازمايش هاي اوليه من همشرو واسه بانكجر بردم  بهم ندادن البته الان ميبينم ازمايش هام واقعا ناقص بوده مثلا ازمايش هورموني مثل fshننوشته بود ومنم  تازه فهميدم بايد اينم ميدادم  ،واسه انتقال هم تيروييد وقند وإدرار بود ازمايش خون واسه غلظت خون بود