2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
سلام عزیز دلم. بخدا من قوی بودنو از شماها یاد گرفتم . شما خواهرای گل و عزیزم. تمام امروز غرق در پیام ...

عزیزم من امروز روز ۱۰ انتقالمه الان یه بی بی زدم منفی شد یعنی واقعا منفیه یا الان زوده برا نشون دادن؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ایشالا مثبتی. بیبی زود زدی. کلا هم با ادرار اول وقت می گن بهتره.

توروخدا راست میگی زود بوده یا برا دلخوشیه من میگی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من امروز روز ۱۰ انتقالمه الان یه بی بی زدم منفی شد یعنی واقعا منفیه یا الان زوده برا نشون دادن ...

عزیزم بی بی واقعا قابل اعتماد نیست به خصوص برای شرایط خانوم های آی وی افی. به وقتی که دکتر برات نوشته برو آزمایش جونم. بهت استرس وارد میکنه فقط گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم

سلام دوستای هم دردم الهی که همتون توی این شب عزیز دست پر باشین بیاین خدارو به آبرومندان درگاهش قسم بدیم که حسرت مادر شدن و به دل هیچ زنی نزاره و به همه فرزندی سالم و صالح بده به حق علی و اولادش

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

به یادتون هستم با دلهای شکستتون به یادم باشین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
شما سرگیجه شدید داشتید؟تنگی نفستون کی شروع شد؟ من خیلی از علایم هایپریم رفته دل دردم رفته لکه بینی ...

اره من از فردای روز پانکچر سرگیجه شدید و تنگی نفس و تب و دل درد داشتم تا چند روز حالم بد بود

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

کاش بی بی رو نزده بودم خیلی خیلی ناامیدم کرد 😭😭😭😭

بغض داره خفم میکنه 

بچه ها من امروز روزِ ۱۰ انتقالمه الان رفتم بی بی چک زدم منفی شد بنظرتون الان نشون نمیده یا واقعا منف ...

عزیزم خیلی زود گذاشتی چون جنین هاتم سه روزه بوده 

باید با ادرار اول صبح هم باشه 

دیگه بی بی چک نزار سر وقت برو ازمایش

آبجیای گلم توروخدا امشب همدیگرو خیلی یاد کنیم منم به یادتون هستم😭😭😭

کاش بی بی رو نزده بودم خیلی خیلی ناامیدم کرد 😭😭😭😭 بغض داره خفم میکنه 

خیلی درکت میکنم چون دقیقا این لحظه رو چشیدم

به حق این شب عزیز انشاالله که مامان شدی و هر سال شب 23 رمضان یه نذر کوچیک بدی

عزیزم خیلی زود گذاشتی چون جنین هاتم سه روزه بوده  باید با ادرار اول صبح هم باشه  دیگه بی ...

توروخدا راست میگی زود بوده یا واسه دلخوش کردنِ من میگی؟

خیلی درکت میکنم چون دقیقا این لحظه رو چشیدم به حق این شب عزیز انشاالله که مامان شدی و هر سال شب 23 ...

توروخدا امشب منو از دعای خیرت محروم نکن😭😭😭

شوهرم گفت برو بزن الان حالِ منو میبینه میگه چه غلطی کردم گفتمااا

توروخدا راست میگی زود بوده یا واسه دلخوش کردنِ من میگی؟

نه عزیزم زود گذاشتی اگه روز ده بی بی چک نشون میداد خب نمیگفتن روز 14 برین ازمایش میکفتن روز ده برین 

از رحمت خدا نا امید نشو توکل به خدا

توروخدا راست میگی زود بوده یا برا دلخوشیه من میگی؟

نه واقعا زوده. اونم برای سه روزه. امیدت به خدا، فکرهای مثبت کن عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

آبجیای گلم التماستون میکنم دعای خیر درحقم بکنید😭😭😭😭😭ملتمسانه محتاجِ دعاهاتونم دلم خیلی گرفته 😭😭😭اونجایی که دلتون شکست واشکتون اومد منِ حقیرم دعا کنید