2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
سلام عزیزم اره به دکترت بگو بنظر من

سلام عزیزم چطوری گل پسری خوبه؟هی می خوام بپرسم اسمشو چی گذاشی یادم میره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبیم شما خوبی  من هندونه دو بار خوردم به من نساخت معدم درد گرفت .من برنج هم میخورم ...

خب خداروشکر که خوبید منم برنج ومرغ میخورم ولی هندونه هم میخورم ایشالا ضرر نداشته باشه امروز بهداشت بردم گفتن یکم روگونه هاش زرده هنوز وامکان داره برگرده زردیش واسه همین باید مراقب باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌. راستی یادمه که اومدی ابن سینا .الان در چه مرحله ای هستین ؟

سلام عزیزم دکتر طرازی گفت ۳ماه طبیعی اقدام کن نشد میکرو 

بحساب درحال فاز بیخیالی واقدام طبیعی هستم خخخخ 

ماه بعد کلومیفن میخورم 

اگر باز نشد بایید یه فکری کنم

سلام عزیزم شما خوبی؟؟نی نی خوبه؟؟ زردیش که همجچنان هست دکتر گفت چند روز دیگه دوباره تست بده چشمش ه ...

سلام خداروشکر بهتریم زردی پسر منم هنوز یکم روگونه هاش زرده ولی دیگه ازمایش نبردمش گفتن مشکلی نیس ...عزیزم دخملی اذیت شده اگه درست سینه نگیره خوب هم نمیتونه شیربخوره تا میتونی شیرتوبدوش با قاشق یا شیشه بده بذار ادرار کنه زردیش بره ایشالا 

نه بر اساس سن گفت. بالای سی و پنج سال احتمال بارادری با میکرو همین بیست درصده.

اها اره  اونو ميدونم ولي خيلي ها هستن ٣٥ سالشونه ولي كيفيت تخمكشون خوبه من يادمه يه خانومي اومده بود٣٧ سالش بود مثبت شده بود با اولين انتقال

سلام عزیزم من همونیم که یکشنبه پانکچر داشتم و هایپر شدم.خدارو شکر ورم شکمم خوابیده دل دردمم خیلی کم ...

عزیزم منم بعد از پانکچر تنگی نفس و سرگیجه داشتم 

بستری شدم بهم اکسیژن وصل بود 

تب هم داشتم 

اگه این علائمو داشتی برو دکتر 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیز دلمیییییی🥰🥰🥰 حتما. ماها قوی بودن و زمین خوردن و پاشدن رو خوب بلدیم. استراحت کنم جون دوباره گ ...

انشاالله به زودي روبراه بشي و ادامه بدي عزيزم😘 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه دكترم گفت اثر ثابت شده نداره 

از دكتر انصاري پور تو پيج پرسيدم گفت  براي انتقال اول خوب نيست انجام نميديم دكتر لاهوتي هم كفت خراش با هيسترو انجام ميديم بجه ها هم كفتن دكتر طرازي كفته خراش بدون هيسترو ارزش نداره يادمه از زينبي هم پرسيدم كفت بهتره بار اول رحم دستكاري نشه  ، 

مبارك باشه عزيزم انشالله خبر مثبت شدنتون را بزاريد ، دكترتون كي بود ؟ توصيه خاصي براي قبل و بعدانتقا ...

ممنون عزيزم انشاالله😍 دكتر طرازي دكترم هستن. توصيه خاصي كه نداشت، فقط امروز گفت چهار روز اول استراحت، بقيه روزها روال زندگي عادي. و اينكه يبوست خيلي بده. گفت تمام ميوه ها رو ميشه بخوري به شرط اعتدال. قبل از انتقال هم هميشه ميگفت كار سنگين نكن، آب زياد بخور.

Prp برام انجام ندادن گفتن نيازي نيست فقط همون gcsf زدم. هيستروسكوپي و خراش دفعه قبل داشتم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️