2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
وای من دیگه حرفی ندارم ماهنده جون کاش بمیرم 😭😭😭😭 خدا به دلت آرامش بده میدونم تو خیلی قوی هستی&nb ...

ای وای خدا نکنه عزیز دلممممم. گلم من و همسرم خودمونو آماده کرده بودیم چون گفته بودن با این شرایط امکان داره اصلا جنینمون رشد نکنه. ترخدا انقدر بی قراری نکن بالاخره درست میشه. فدای دل مهربونت بشم من آخه راه ما سخت هست به اندازه ی کافی پس سعی کن قوی بودنو تمرین کنی . ببخشید دیر جواب دادم اصلا نفهمیدم کی بیهوش شدم از خستگی و اثر داروها. دو سه شبه نخوابیده بودم. مراقب خودت باش خواهر گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم منم بعد از پانکچر تنگی نفس و سرگیجه داشتم  بستری شدم بهم اکسیژن وصل بود  تب هم داش ...

شما سرگیجه شدید داشتید؟تنگی نفستون کی شروع شد؟

من خیلی از علایم هایپریم رفته دل دردم رفته لکه بینی ندارم ورم شکمم خوابیده ادرارم زیاده

تنگی نفسم سه روز بعد از پانکچر شروع شده میگم شاید از عوارض امپول پروژسترونه که شیش تا زدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهنده جون خيلي ناراحت شدم ولي دوباره با اراده  وقوي تَر شروع كن من ميدونم تو يه مامان قوي ميشي ...

بی نهایت ممنونم از لطف و دعاهای قشنگت گلم. انشالله انتقال شما هم موفق باشه عزیزم♥️♥️♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنون عزيزم انشاالله😍 دكتر طرازي دكترم هستن. توصيه خاصي كه نداشت، فقط امروز گفت چهار روز اول استراح ...

انصاري پور هم به خراش اعتقاد نداره  و gcst را منم رفتم امروز زدم يدونه هم گفت سه روز بعد از انتقال بزنم 

انصاري پور هم به خراش اعتقاد نداره  و gcst را منم رفتم امروز زدم يدونه هم گفت سه روز بعد از انت ...

بسلامتي پس زدي، اكي بود با زدنش؟ انشاالله مثبت بشي عزيزم😍🤲🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
انصاري پور هم به خراش اعتقاد نداره  و gcst را منم رفتم امروز زدم يدونه هم گفت سه روز بعد از انت ...

عزیزم انصاری پور به شما هم امپول لوپرومر داده بود نمیدونید برای چیه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دوستای گلم. خواهرای مهربونم. همدم های من. ممنونم از تماااام دعا ها و لطف هایی که به من داشتین. انشال ...

ماهنده جون واقعا ناراحت شدم نمیدونم چی بگم و اینجور مواقع دلداری هم حتی نمیتونم بدم.ولی خوشحالم که روحیه قوی داری و مطمئنم که این اراده قوی رو خدا نصیبت کرده .حتما یه روزی جواب این صبر و امیدت رو میگیری

بسلامتي پس زدي، اكي بود با زدنش؟ انشاالله مثبت بشي عزيزم😍🤲🏻

ممنونم همبنطور شما به من اين جواب را داد 👇

و کلا اثر این داروها ثابت َشده نیست .
و از طرفی تزریق محدود ان هم ضرری ندارد .
با شرایط بالا ، در صورت تمایل می تونید تزریق کنید ‌

ماهنده جون واقعا ناراحت شدم نمیدونم چی بگم و اینجور مواقع دلداری هم حتی نمیتونم بدم.ولی خوشحالم که ر ...

عزيزم چطوري ني ني ها خوبن؟ لكه بينيت قطع شد الحمدالله؟

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم انصاری پور به شما هم امپول لوپرومر داده بود نمیدونید برای چیه  

چند تا بهتون داده ؟ گفته چند ماه قبل انتقال بايد بزنيد؟ 

به من قبل انتقال زولادكس داده بود فكر كنم لوپرومر هم همون كار را ميكنه جلوي پريود را ميگيره و فيبرومي يا ناصافي تو رحم باشه يكدست ميشه الان زولادكس در بازار نيست و جايگزينش را ميدن 

ان شالله

سلام عزیزم من همونیم که یکشنبه پانکچر داشتم و هایپر شدم.خدارو شکر ورم شکمم خوابیده دل دردمم خیلی کم شده لکه بینی هم دیگه ندارم.تو این سه روز ۶تا امپول پروژسترون زدم حالا امروز از صبح حالت تهوع خفیف و تنگی نفس دارم تنگی نفسم یکم زیاده

این تنگی نفس از چیه

چیکار کنم

عزيزم چطوري ني ني ها خوبن؟ لكه بينيت قطع شد الحمدالله؟

سلام عزیزم.خوبم .نی نی ها هم انشاالله که خوبن.تو و نی نی هات چطورین؟آره عزیزم لکه بینی ۴ و ۵ روز هست که قطع شده .ولی چیکا جون من باید شنبه میرفتم دکتر.دفه قبلی برام آزمایش نوشته بود خیلی کلی بود که فک میکنم خون و آنزیم های کبدی  و کلیه و ویتامین دی جزوش بود.من روز دوشنبه رفتم دادم اما نمیدونستم اینقدر دیر آماده میشن.‌چهارشنبه دیگه آماده میشه حالا نمیدونم چکار کنم؟تو این آزمایش ها رو دادی؟

سلام عزیزم.خوبم .نی نی ها هم انشاالله که خوبن.تو و نی نی هات چطورین؟آره عزیزم لکه بینی ۴ و ۵ روز هست ...

فک کنم بد نوشتم منظورم همین شنبه که پیش میاد باید بدم دکتر ولی آزمایش ها چهارشنبه آماده میشه حالا نمیدونم چکار کنم

سلام عزیزم.خوبم .نی نی ها هم انشاالله که خوبن.تو و نی نی هات چطورین؟آره عزیزم لکه بینی ۴ و ۵ روز هست ...

خب خداروهزار مرتبه شكر عزيزم من شنبه رفتم سونو الحمدالله خوب بودن دوشنبه بايد برم غربالگري به اميدخدا. اره گلم من انجام دادم من روز ١٣ انتقال رفتم سونو ساك بخاطر تيروييدم گفت فردا برو انجام بده فرداييش رفتم انجام دادم و حدود ١٠ روز جوابش طول كشيد

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم همبنطور شما به من اين جواب را داد 👇 و کلا اثر این داروها ثابت َشده نیست . و از طرفی تزریق م ...

پس حله😁 كلا هيچي ثابت شده نيست، اينا ريسمان هايي هست كه ما بهش چنگ ميزنيم🤧 درك نميكنن كه😉

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️