2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044808 بازدید | 684411 پست
والا عزيزم حرف من نيست يكي از بجه ها گفت  با دوتا گريدaبلاست منفي شدم  خيلي ناراحت شد ...

دکتر علیرضایی به من گفت ۲۰ درصد شانس بارداریمه از راه میکرو. بسته به سن و تعداد تخمک میگه اینهارو.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلمی. ممنونم. اره گلم من و همسرم خودمونو آماده کرده بودیم میدونیم راهمون سخته ولی بالاخره هر مش ...

دورت بگردم بخدا پست هاتو میخونم عشق میکنم ازاینکه اینقد دختر عاقلی هستی از قوی بودنت از ایمانت ...الهی شکر. .ماهنده جان من از درگاه خدا ناامید نیستم از بنده خدا ناامیدم .وقتی همسرم رعایت نمیکنه دیگه من چطور ازخدام انتظار معجزه داشته باشم؟ 

به سلامتی عزیزم ، نا امید نباش توکل بر خدا ایشالا بهترین رو برات بخواد با جواب مثبت بیای خوشحالمون ک ...

ان شالله برای همه بچه ها 

سری قبل خیلی امید داشتم الان انگار میترسم دوباره منفی بشم

خدایا شکرت
سلام خانوما ،دوستان من دوم پریودی رفتم دکتر برام آ یو آی نوشت اینقدر اصرار کردم بابا میکرو بنویس گفت ...

عزيزم ايشاله با ايواي باردار بشي حتما سنت خوب بوده كفته يه بار ديكه شانست رو امتحان كني با ايواي

برای اینکه زودتر پریود شی و با این پریود شدن عوارض هایپری رفع شه، پریود که شی کلا عوارض هایپری از بی ...

سلام عزیزم من همونیم که یکشنبه پانکچر داشتم و هایپر شدم.خدارو شکر ورم شکمم خوابیده دل دردمم خیلی کم شده لکه بینی هم دیگه ندارم.تو این سه روز ۶تا امپول پروژسترون زدم حالا امروز از صبح حالت تهوع خفیف و تنگی نفس دارم تنگی نفسم یکم زیاده

این تنگی نفس از چیه

چیکار کنم

سلام خانما من همونیم که یکشنبه پانکچر داشتم و هایپر شدم.خدارو شکر ورم شکمم خوابیده دل دردمم خیلی کم شده لکه بینی هم دیگه ندارم.تو این سه روز ۶تا امپول پروژسترون زدم حالا امروز از صبح حالت تهوع خفیف و تنگی نفس دارم تنگی نفسم یکم زیاده

این تنگی نفس از چیه

چیکار کنم

@ماهنده‍ 

٢٠ درصد ؟ ديگه خيلي كم كفته

نه بر اساس سن گفت. بالای سی و پنج سال احتمال بارادری با میکرو همین بیست درصده.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام نازنین جون.تبریک میگم.امیدوارم قدمش براتون پر از شادی و نیکی باشه.دعا کن که منم دیگه امسال مادر ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم 😘😘انشالله به حق این شبای عزیز هیچ خانمی درانتطارمامان شدن نباشه و شما وهمه ی دوستای منتظرمون امسال نینیشونو بغل بگیرن 

سلام بچه ها ی سوال میگم من دوتا انتقال منفی داشتم اولی دو تا سه روزه دومی دوتا بلاست بنظرتون برم ب ...

سلام عزیزم اره به دکترت بگو بنظر من

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود