2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684412 پست
ای جان  الهی عزیزم غصه نخور  منم سری اول پانکچرم وقتی فهمیدم یه دونه جنین دارم یهو دنیا رو ...

قربونت برم عزیزم آره خیلی حال بدیه انشالله واسه هیچ کس پیش نیاد انشالله این بار کلی جنین داشته باشی. توکلم به خداس مجبورم کنار بیام باهاش❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
تازه مگه مادر شوهرهای ما میدونن پسرانشون چه مشکلی دارن، ما هم ان شالله نمیفهمیم 😃

آخه ما دهه شصتي هستيم مظلوم عالميم، عروسامون اعجوبه هاي قرن جديدن😂😂😂 از الان مادرشوهر بازي در آوردم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم خدا هواي بنده هاشو داره، چرا آخه زجرت بده؟ حتما دعاگوت هستم اگه قابل باشم😍

چی بگم گلم که واقعا خستم فدای دل مهربونت. چندتا جنین انتقال دادی بلاست بودن

دوستای گلم. خواهرای مهربونم. همدم های من. ممنونم از تماااام دعا ها و لطف هایی که به من داشتین. انشال ...

امیدوارم خیلی زود خواست دلتون با خیرو صلاح خدا یکی بشه و دل مارو شاد کنی

خیلی استرس فردا رو دارم که چه زمانی برای انتقال میزنه 

من فقط یه جنین دارم ذخیرم هم زیر یک هردو لوله هم بسته 

،با دل مهربونت برام دعا کن

چشم عزیزم...توهم خودتو ناراحت نکن ارزشش نداره...چیزیه ک شده ..خیلیا همون ی تخمکم ندارن مجبورن برن اه ...

آره واقعا حالا انشالله که برام جنین تشکیل بشه. ❤

آخه ما دهه شصتي هستيم مظلوم عالميم، عروسامون اعجوبه هاي قرن جديدن😂😂😂 از الان مادرشوهر بازي در آور ...

راست میگی خواهر، اون موقع تا بفهمن عروس خانم هر روز میاد میزنه تو سرمون که پسرت بچه اش نمیشه😢😢چقدر ما مظلومیم

چی بگم گلم که واقعا خستم فدای دل مهربونت. چندتا جنین انتقال دادی بلاست بودن

عزيزم خسته نشو، اين راه سخته ولي شيرينه، داريم براي زندگيمون ميجنگيم و تلاش ميكنيم، انشاالله بهترين ها در انتظارت باشه😍🤲🏻

٣ تا بلاست بود، دكتر گفت پر سلولي هستن. موقع اومدن توي فاكتور بيمارستان زده بود هچينگ شده جنين ها. توكل به خدا🤲🏻 دكتر ميگفت ديگه ايندفعه بايد بگيره

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

@ماهنده    

عزیزم به من آمپول پروژسترون داده که بزنم فعلا روش نوشته روزی دوتا با هم ولی پرستار همون ابن سینا برام اونجا یکی فقط زده حالا روشو دیدم به نظرت چیکار کنم ؟

@ماهنده     عزیزم به من آمپول پروژسترون داده که بزنم فعلا روش نوشته روزی دوتا با هم ولی ...

دوتا رو كرده توي يكي زده، امروز به منم زدن. به مسئول بخش گفتم يكي بهم زدن، گفت نه دوتا رو يكي كردن زدن

راست میگی خواهر، اون موقع تا بفهمن عروس خانم هر روز میاد میزنه تو سرمون که پسرت بچه اش نمیشه😢😢چقدر ...

آره بابا همينه، نسل سوخته ايم. من واقعا عاشق دخترم، خدايا بشنو صدامو😂

دوستای گلم. خواهرای مهربونم. همدم های من. ممنونم از تماااام دعا ها و لطف هایی که به من داشتین. انشال ...

ماهنده جاان ناراحت شدم عزیزم 

ولی زندگی همچنان ادامه داره و فرصت زیاده و بلاخره یه روزی ما همگی مامان میشیم 

یک ماه به خودت استراحت بده بعد دوباره پر انرژی شروع کن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزيزم خسته نشو، اين راه سخته ولي شيرينه، داريم براي زندگيمون ميجنگيم و تلاش ميكنيم، انشاالله بهترين ...

مجبورم ادامه بدم فدات شم.

وای ای جانم انشالله که مامانی عزیزم خیلی عالیه خدا رو شکر 😘😘😘😘😘😘😘😍😍

اي جااااانمممم عزيز دلمممم، خيلي ناراحت شدم خيييلييييي، ولي خوشحالم كه روحيت خوبه، حتما آخر هفته بريد بيرون و خوش بگذرونيد، خداروشكر ميكنم كه آرامش داري عزيزم. ماهنده جونم حكمت خدا در چيه نميدونم ولي همين آرامش رو خدا در وجودت قرارداده و انقدر قوي ميتوني باشي. اميدوارم هميشه وجودت پر از آرامش باشه و به زودي نتيجه عالي بگيري و خوشحالمون كني😘🌷

دوتا رو كرده توي يكي زده، امروز به منم زدن. به مسئول بخش گفتم يكي بهم زدن، گفت نه دوتا رو يكي كردن ز ...

نه فکر نکنم آخه ۱۰ تا بهم داده فقط یکیش کم شده فکر کنم حواسش نبوده چون روش نوشته ۲ عدد با هم پس باید الان دوتاش نبود هر چقدم زنگ میزنم پاسخگویی مرکز جواب نمیدن 

نمیدونم والله دی اف ای داد یا نه ولی دو بار ازمایش داد گفت مشکلی نیست به نظرت بگم براش بنویسه ماها ک ...

يكي از دوستام كفت مورفو همسرم صفر بوده تحرك٢  dfiهم ٢٦ بوده دكتر اورولوژي مام به همسرش دارو داده كفته مشكلي نيست براي پانكچر ولي دوتا پسر براش تشكيل شده منفي شد. پانكچر دوم كفت كلي دارو خورده از ٢٦ اومده ١٥ و٤ جنين پسر  براشون تشكيل شده منم گفتم  تحرك همسرم با مورفو خوب بوده تعجب كرد يه جنين تشكيل شده كفت dfiربطي به تحرك ومورفو نداره و دكتر اورولوژي مام كفته هرجي dfiبايين تَر باشه شانس بارداري بيشتر واسه تعداد پسر هم ميكفت اين dfiمهمه  با حركت كلاسaكه كفت همسرش١٠ بوده ولي همسرمن كلاسa23بود منم گفتم  عليرضاييي اصلا به dfiاشاره نكرده فقط كفته خوبه  كفت  خودمون بايد  پيكير بشيم   يكي ديكه همه دوجنين  پسر داست كفت dfiهمسرم٧ بوده