2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044821 بازدید | 684413 پست
سلام عزیزم الان دارم برمیگردم خونه خودم خوبم ولی فقط سه تا تخمک گرفتن ازم متاسفانه حال روحیم خوب نیس ...

عزیزم امیدت به خدا، سه تا و ده تا  و بیست تا فرقی نمی کنه، فقط امید ما رو بیشتر میکنه. انشالله انقدر باکیفیتِ تخمکهات که همشون جنین میشه و همون سه تا میشن نی نی های آیندت. خدا خیلی بزرگه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه همسرم تسه نشد. اونا رو گرفتن ولی پوچ بوده عزیزم

ای جان  الهی عزیزم غصه نخور  منم سری اول پانکچرم وقتی فهمیدم یه دونه جنین دارم یهو دنیا رو سرم خراب شد شوهرم وقتی زنگ زده بود نتیجه رو بپرسه انقد گریه میکردم که نمی تونستم حرف بزنم ولی الان قوی تر شدم و مسمم تر تا به خواستم برسم ما چاره ای نداریم جز این که خودمونو بسپریم به مصلحت خدا 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم. خواهرای مهربونم. همدم های من. ممنونم از تماااام دعا ها و لطف هایی که به من داشتین. انشال ...

متاسفم چقدر امید داشتم مثبت بشی ان شالله بزودی خدا معجزه خودشو نشونت  بده بیای بگی باردارم

خدایا شکرت
دوستای گلم. خواهرای مهربونم. همدم های من. ممنونم از تماااام دعا ها و لطف هایی که به من داشتین. انشال ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم، انشاءالله بحق امشب که شب قدره امام علی هر چه زودتر حاجت روات کنه و صاحب فرزند سالم و صالح شی و همینطور خوشحالم که امیدتو از دست ندادی و میخای با توکل و تلاش هدفتو دنبال کنی، انشاءالله خدا هم جواب تلاشتو بده و دامنتو سبز کنه گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه عزیزم من یک ماه قبل خواب دیدم منفی میشم. علاوه بر اون دکترا بهمون گفتن شانس کمه خودمونو آماده کرد ...

سلام ول کن اینهارو جوابت چیشد؟ من هی میام سایت تاجواب توروبفهمم. 

ازقدیم گفتن خواب زن چپه😁😁😁

البته ظن

به سلامتی قربونت برم پس با تو دلیات برای آرامشم دعا کن. انشالله این بار مثبتی. نمیدونم چرا اینجوری ش ...

عزيزم خدا هواي بنده هاشو داره، چرا آخه زجرت بده؟ حتما دعاگوت هستم اگه قابل باشم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
🤣🤣🤣نگران نباش، ان شالله که کروموزم y اقایون گرامیمون مشکلی نداشته باشه

انشاالله وگرنه من طاقت ندارم😂😂😂😂

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزززيزم مواظب ني ني هاي خوشگلمون باش و دوهفته ديگه خوشحالمون كن😍😍😍❤️❤️❤️

انشاالله چيكا جونم😘 خيلي التماس دعا دارم خيييليييي🌷

انشالله که الان مامانی بیا حتما خبر بده مثبت شدی یا زبونم لال نه. خدا بزرگه مرسی از همدردیت

چشم عزیزم...توهم خودتو ناراحت نکن ارزشش نداره...چیزیه ک شده ..خیلیا همون ی تخمکم ندارن مجبورن برن اهدایی بگیرن...

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
باشه مرسی عزیزم...فعلا ک خوبم..سالاد کاهو خوردم خوب بود

روغن زيتون هم خوبه روي سالاد و كنار غذات بخوري

عزیزم امیدت به خدا، سه تا و ده تا  و بیست تا فرقی نمی کنه، فقط امید ما رو بیشتر میکنه. انشالله ...

مرسی عزیزم انشالله که جنین تشکیل بشه واقعا خستم از این همه انتظار. توکلم به خداس

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤