2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044791 بازدید | 684411 پست
دوستای گلم. خواهرای مهربونم. همدم های من. ممنونم از تماااام دعا ها و لطف هایی که به من داشتین. انشال ...

عزیزدلم😔😔😔

خیلی سخته درک میکنم ولی روحیه تو حفظ کن و قوی برو جلو مطمئنم حتما نتیجه میگیری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم. خواهرای مهربونم. همدم های من. ممنونم از تماااام دعا ها و لطف هایی که به من داشتین. انشال ...

متاسفم عزیزم 😔

نمیدونم چی بگم ایشالله با این روحیه خوبت معجزه بشه برات و تو همین حین که داری درمان میکنی خدا معجزشو نشونت بده طبیعی باردار بشی💚

در اندک من تویی فراوان یارب..
فعلا روز چهارم انتقالم عزیزم...اگر شد ک خدارو روزی هزار مرتبه شکر میکنم نشد باز ازاول شروع میکنم تا ...

انشالله که الان مامانی بیا حتما خبر بده مثبت شدی یا زبونم لال نه. خدا بزرگه مرسی از همدردیت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

عزیزم،   غصه نخوری ها، هممون این مراحلو هر کدوم یه مدل تو زندگیمون داریم. بالاخره دیر و زود خدا راه درست و پیش پامون میگذاره، اون هم ماهایی که سرسختانه ادامه می دیم و دست از تلاش بر نمی داریم. از خدا می خوام به بهترین شکل تو و همسرتو به آرزوتون برسونه و به زودی زود مامان بشی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم خدا نکنه چرا بدبخت من برای بار هشتم میخوام آی وی اف کنم همیشه هم بالای ۱۲ تا تخمک داشتم ولی سه ...

الهی فدای دل شکستت بشم. الهی که این بار بار آخرت باشه عزیزم ببخش که ناراحتتون کردم. خدا رو شکر میکنم که اینجا دوستای خوبی مثل شما دارم که اینقد بهم انرژی میدید منم اگه لایق باشم براتون دعا میکنم انشالله سال دیگه همین موقعه نی نی بغلت باشه و با اشک شوق جوشن کبیر بخونی گلم

ماهنده جون اولا متاسفم خیلی ناراحت شدم که منفی شدی ...ولی عاشق روحیه اتم .مطمئنم خدا هیچوقت این همه تلاشتو بی جواب نمیزاره 

الهی فدای دل شکستت بشم. الهی که این بار بار آخرت باشه عزیزم ببخش که ناراحتتون کردم. خدا رو شکر میکنم ...

ممنونم خدا به همه صبوری تحمل کردن این روزا رو بده وپایان خوش زحماتمون رو

چی بگم خواهر که دلم خونه ...امیدوارم درحق دوستام حداقل گیرا باشه با شادی اونا منم شاد شم ...سعی کن ی ...

عزیز دلمی خواهر برات بهترینا رو میخوام مهربونم. چشم حتما الان گریه کردم خیلی آرومترم. مرسی عزیزم از دلداریت و همدردیت❤💋

الهیییییی بگردمم😢

چقدددد ناراحت شدم خداا میدونهههه😔😔

نازنینممممم مطمئنم خدا زمانش ک برسه برات بهترینها رو رقم میزنه و شما هم مادر میشییی..خدا خیلی بزرگه..صلاح بنده هاشووو خ خوب میدونه..بسپار ب خداااا..الهییی ب زودی زووددد دامنت سبز بشه عزیز دلمممم ❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵