2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
مرسی خواهری که روحیه میدید خدا خیرتون بده که هستید. یعنی با اون سه تا الان بارداری مثبت شدی؟

فعلا روز چهارم انتقالم عزیزم...اگر شد ک خدارو روزی هزار مرتبه شکر میکنم نشد باز ازاول شروع میکنم تا نتیجه بگیرم...

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزمی. انشالله شنبه با کلی تخمک میای خوشحالم میکنی.بله من همه چی خوردم همش حرفه این تقویتیا. نگران ...

عزیزم خدا نکنه چرا بدبخت من برای بار هشتم میخوام آی وی اف کنم همیشه هم بالای ۱۲ تا تخمک داشتم ولی سه چهار تا بیشتر جنین نداشتم اما کسی بود با یه دونه هم حامله شده بود  امشب شب قدر برات دعا میکنم سه جنین با کیفیت داشته باشی مگه ما چند تا بچه میخوایم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا دروغ بگم آدمی با امید زندس ولی خیلی حالم بده. انشالله که خدا کمکم کنه و تنهام نذاره و منو لایق م ...

انشاءالله عزیزم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نوشته ولی گفته روز ۱۴ برو بعد حساب ک میکنم روز ۱۴ من میشه روز ۱۷ شما. درسته؟ من سه روز جلوترم دیگه

عزیزم اره ولی چهارده روز بعد برو اگه تحمل داری. گاهی لانه گزینی دیر اتفاق میفته. اگه نداری که برو تو کار بی بی چک😅 من کلا بی بی چک قبول ندارم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
آرزو جونم فدای قلب مهربونت الهی که دعات برای هم خودت هم من گیراس الهی که به زودی مامان بشی و همه سخت ...

چی بگم خواهر که دلم خونه ...امیدوارم درحق دوستام حداقل گیرا باشه با شادی اونا منم شاد شم ...سعی کن یکم گریه کنی یکم سبک شی بعدش ایمانتو قوی کن توکل کن بخدا .میگن اگه ادم تقدیرشو قبول کنه راحت با مشکلش کنار بیاد خدا بیشتر بهش توجه میکنه ...

چقدر جالب من هرروز میزنم 😆

تو معرکه ای دخترررر واقعا هر روز بی بی میزنی 😁😁😁

زدی رو دست چیکا جون 

کارخونه بی بی چک رو پولدار کردی 😂😂

من جرات ندارم حتی نگاه بی بی چک کنم 

وای عزیزمممم چقدر ناراحتت شدم. تر خدا غصه نخور منم مرتب برات دعا میکردم مهربونم. 😔😔😔😔 نگران نباش ...

نمیتونم قوی باشم خستم ماهنده جونم خسته دلم شکسته نفسم بالا نمیاد. قربون خدا ک بزرگیش برم ولی الان دارم از غصه میترکم. گریه امونمو بریده. برات دعا میکنم هیچ وقت دیگه کارت به اینجاها نرسه و مثبت بشه آزت. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

[QUOTE=189117672]عزیزم خب واکسن زدی دیگه اگر بالا نبود باید شک میکردی😇😇😇😇[/QUOTEسلام زينبي جان ازمايش همسرم نرمال بود ودكتر  نشون دادم ديكه نكفت ببر پيش اورولوژي. ولي dfiنبود  تو ازمايشش ،دكتر هم نگفت ازمايش dfiانجام بده،الان شنيدم بايد dfiميداد وربطي به نرمال بودن تحرك  ومورفو  نداره وهرچي بايين تَر باشه شأنس بارداري بيشتر وتعداد پسر بيشتر 

یه بار داشتم بهمن ماه که منفی شد. فقط دو تا جنین مونده برام بخاطر هزینه های زیاد در توانم نیس دوباره ...

انشاالله که با همین دوتا جنین مامان میشی عزیزم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود