2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684419 پست
زینبی جون به من گفت ماهیتابه باید بیارم برات😂 من خودم اخه وسواس فکری دارم، بعد این جریانات که خود ب ...

اره واقعا هم همينطوره انشالله همه مراحل به خيرو خوشي بگذره❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم انشالله ولی نمیتونم قوی باشم اصلا. هر چیزی رو خدا خواست بهم بده زجرم داده 

عزیز دلم منم دقیقا مثل توام .همیشه میگم خدا چه حکمتی داره که هرچیزی رو میخوام باید کلی زجر بکشم ... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌الانبرا ارامش دلت نمیتونم چیزی بگم قربون خدا برم انگار دعاهام فقط برا خودم گیرا نبوده درحق دوستامم گیرا نیست...فقط اینو‌مطمئنم من ده تاجنین داشتم هرسه انتقالم منفی شد اما خیلی ها یه جنین داشتن الان دوقلو بغلشونه .الهی برا توام همینطور بشه 

کجا انتقال دادین؟ راضی بودین؟ مال خود یزد هستین؟ بچه ها میگن مرکز تولید مثل انتقال و پانکچر حدودا 50 ...

من بیمارستان مادر یزد انتقال دادم عزیزم..سال ۹۳

همون موقع کل هزینمون ۳تومن شددد..البته مرکز ناباروری خ هزینه ها کمترره

من یزد نیستم..تا یزد ۱۱ساعت راهه..

حالا میخام برا انتقال جنین فریزهام برم انشالله..

سوال کردم برا انتقال بیمارستان مادر بین ۳تا ۳/۵میشه..اما مرکز ناباروری یزد گفت ۳۰۰تا ۴۰۰هزار تومن میشه..خ تفاوت قیمتها..

من بار اول مثبت شدم عزیزم 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم اونجا تیمی هست بیشتر ولی من با مشایخی بودم خوب بود  دکترهای دیگه اسمشون هم یادم نمیاد 🙈 ...

عزیزم بهت درخواست دادم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ایشالله که مثبته عزیزدلم... خیلی خوبه ازاین لحاظ که امادگی داری من فقط مثبت فکرمیکردم داغونترشدم.&nb ...

نه عزیزم من یک ماه قبل خواب دیدم منفی میشم. علاوه بر اون دکترا بهمون گفتن شانس کمه خودمونو آماده کردیم. من یک نوستراداموسیم تو خواب دیدن که دومی ندارم😂😂😂

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
غصه نخور توکل برخدا.....انتقال میدن برات یا فریز میکنن؟

نمیشه خواهر نمیتونم دلم شکسته. گفت سه روز دیگه زنگ میزنن اگه کیفیت خوب باشه اگه خودم دوس داشته باشم فریز میکنن اگه نه انتقال میدن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من همش توی فکرت بودم موقعه بیهوشی یاد داداشم و تو بودم. هیچی کلا ۳ تا تخمک گرفتن بقیه پوچ حالم خوب ن ...

عزیزم توکلت بخدا واقعا شرایط سختی داریم هممون..منم با کلی بدبختی هزینه ی ای وی اف جور کردم اخر سر گفت تخمک زیادداشتی ولی پوچ بودن شد ۳تا جنین برام همون سه تارو با توکل بخدا انتقال دادم...ایشالا هممون ی زمانی  داره ک طعم مادر شدن بچشیم..برای توهم بزودی اتفاق میوفته...پشت هر سختی ی اسونی هم هست

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
سلام عزیزم، انشاءالله که بحق این ماه عزیز هر سه تاش سه تا جنین عالی میشه و انتقال میدی و دامنت سبز م ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خیلی ناراحتم دیگه نمیخوام الکی خودمو گول بزنم فکر نکنم بشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ماهنده جون دل تو دل ما نیست من چشمم به ساعت همش 🥴

الهی من قربون دل های مهربونتون بشم. بخدا شرمندتونم. اگه منفی بشه غصه ی تک تکتونو میخورم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزيزم من آلو خورشتي رو ميزارم توي ته استكان آب، بعد از چندساعت كه آب رو به خودش گرفت ميخورم. براي من ...

باشه مرسی عزیزم...فعلا ک خوبم..سالاد کاهو خوردم خوب بود

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
انشالله عزیزم دلم خیلی گرفته😔😔😔😔

سلام عزیزدلم غصه چیزی که هنوز اتفاق نیفتاده رو نخور عزیزم 

خداروقسم میدم به یتیمی وغریبی بچه های امام علی که این روزا خیلی روزای سختی رو میگذرونن همین ۳تا تخمکت ۳تا جنین میشه برات انتقال میدی ۳تا نی نی تپل وخوشگل برات میشن الهی آمین🤲🏻🤲🏻

الهی فدای دلت بشم الان دلت شکسته خدا نازتو میخره توروخدا با دلِ شکسته ات برامن وهمه بچه ها خیلی خیلی دعای خیر بکن خیلی محتاجِ دعای خیرتم😭😭🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍