2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
قبلا که نه ایمونولوژیست داشت نه اینا رو انجام میدادن  الان رو نمی‌دونم از مسئول آزمایشگاه آقای ...

زينبي جون فاكتور anti rubella ab igg عددش ١٨٦ هستش تو ازمايش يادم رفت اين سري به دكترم نشون بدم . اين مربوط به سرخجه هستش درسته؟ من واكسنشو بچه بودم زدم. الان مشكلي نداره؟

خداياشكرت....❤️ 
@داداشمممم     سلام عزیزم هر وقت تونستی از احوالت یه خبری بهمون بده ، امیدوارم همه چی خو ...

سلام عزیزم الان دارم برمیگردم خونه خودم خوبم ولی فقط سه تا تخمک گرفتن ازم متاسفانه حال روحیم خوب نیست گفتن سه روز دیگه زنگ میزنن که آیا جنین تشکیل شده یا نه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچها خوبین؟من رویان میرم تا حالا دکترم دکتر قاضی بود الان میگن رفته دکتر خوب تو رویان کیه باهاش ...

عزیزم اونجا تیمی هست بیشتر ولی من با مشایخی بودم خوب بود 

دکترهای دیگه اسمشون هم یادم نمیاد 🙈🙈🙈🙈 ولی از رمضانعلی اصلا خوشم نمیاد

سلام عزیزم الان دارم برمیگردم خونه خودم خوبم ولی فقط سه تا تخمک گرفتن ازم متاسفانه حال روحیم خوب نیس ...

عزززيزم الهي فداتشم😞😞مگه ٦ تا تخمك نداشتي؟ انشالله همون سه تا جنين عالي ميشن و ميچسبن به دلت گلم

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم اونجا تیمی هست بیشتر ولی من با مشایخی بودم خوب بود  دکترهای دیگه اسمشون هم یادم نمیاد 🙈 ...

ممنونم عزیزم بین محیطی و مشایخی شک داشتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام عزیزانم من مرخص شدم فقط سه تا تخمک داشتم متاسفانه حال خودم خوبه ولی حال روحیم خوب نیست اینم تقدیر و قسمته منه. گفتن سه روز دیگه خبر میدن که همین سه تا جنین شده یا نه که برم واسه انتقال 

ممنونم از همتون

ممنونم عزیزم بعد میگم من تا حالا با دکتر قاضی بودم الان رفته دکتر خوب کیه تو رویان؟

اگر مطب همون دکتر خودت رو پیدا کنی که عالیه وگرنه میگم بقیه رو جز مشایخی نمیشناسم 

اسم چند نفر دیگه که خوب بودن یادم نیست 🙈🙈🙈 ولی کلا پروتکل اونجا یکسان هست و جنین شناسی خوبی داره بیا خصوصی یه نکته کوچیک هم بهت بگم

عزززيزم الهي فداتشم😞😞مگه ٦ تا تخمك نداشتي؟ انشالله همون سه تا جنين عالي ميشن و ميچسبن به دلت گلم

بله ۶تا بود ولی پوچ بوده سه تاش. الهی آمین😭😭😭😭😭😭

سلام عزیزم رفتی ازمایش?? چیشد؟؟ 

یکساعت دیگه میاد. انقدر که بچه ها اینجا لطف دارن و میپرسن خداشاهده شرمنده شدم. ما خودمون آمادگی منفی شدنو داریم ولی دلم نمیاد بیام تو گروه بگم انقدر که بچه ها محبت و لطف و دعا کردن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اگر مطب همون دکتر خودت رو پیدا کنی که عالیه وگرنه میگم بقیه رو جز مشایخی نمیشناسم  اسم چند نفر ...

چشم عزیزم ممنونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچهاکمکم کنید روز چهارم انتقالم صبا نشاسته با اب میخورم..فک کنم یوبست شدم چی بخورم؟؟لطفا کمک...الوبخ ...

عزيزم من آلو خورشتي رو ميزارم توي ته استكان آب، بعد از چندساعت كه آب رو به خودش گرفت ميخورم. براي من واقعا جواب ميده. 

دكترم امروز ميگفت بيرون روي و يبوست بدتر از پله هست. از امروز ميتوني كمي راه بري يبوستت بهترم ميشه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️