2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
من روزی که فهمیده ام ذخیره ام کمه انقدر تو مرکز گریه کردم، ماما بهم گفت اینجا کسایی میان با یک فولیک ...

آخی عزیزم فدای چشمات خواهری.

چی بگم من اگه شانس داشتم اینجور نمیشد انشالله که برامون معجزه بشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من یه جا خوندم همسران ما که تحرک و مورفولوژیشون صفره و تعداد کمه، اگر پسر دار بشیم احتمال ۵۰ د ...

عزیزم آزمایش yنداد شوهرت؟ اگه مشکل نداشته باشه مساله ای نیست. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
كي زينبي جون بياد در خونم يه نر و ماده ابدار بخوابونه زير گوشم خدا ميدونه😂😂😂ماها هميشه دائم الاست ...

زینبی جون به من گفت ماهیتابه باید بیارم برات😂 من خودم اخه وسواس فکری دارم، بعد این جریانات که خود به خود ادم رو مضطرب میکنه، میگذره این دوران هم

و البته سختی های زندگی تمومی نداره، فقط از حالتی به حالت دیگر تبدیل میشود😁

توکل کن بر خدا عزیزم ، انشالله برات جنین های با کیفیت میشن ، حالت رو کامل درک میکنم و واقعا نمیخوام ...

فدات شم من عزیزم انشالله هیچ بنده ای به این حال گرفتار نشه. انشالله الهی آمین

دکتر قاضی اومده مرکز مام

ای بابا چه میدونم شاید ی حکمتیه که دکترمو عوض کنم خیلی خوب و مهربون بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دو یا سه عزیزم. اگه دو بره شوهرم بگیره هیچی اگه نه که سه زنگ میزنم تلفنی بده

يكم پياما و استرساي مارو بهشون نشون بده و از طرف ما خواهش كن ساعت ٢ بره بگيره😂😂😂😂جان دلم امروز مامان داريم💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم الان دارم برمیگردم خونه خودم خوبم ولی فقط سه تا تخمک گرفتن ازم متاسفانه حال روحیم خوب نیس ...

سلام عزیزم، انشاءالله که بحق این ماه عزیز هر سه تاش سه تا جنین عالی میشه و انتقال میدی و دامنت سبز میشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
کارشون هم خوبه؟

من دوبار میکرو کردم منفی شد ولی خب دکتر با سواد و خوبیه خیلیا نتیجه گرفتن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
هنوز نگرفتم عزیزم. خودت چی شد گلم نگرانت بودم. میام سایت انقدر بچه ها محبت داشتن و پیام دادن دارم جو ...

من همش توی فکرت بودم موقعه بیهوشی یاد داداشم و تو بودم. هیچی کلا ۳ تا تخمک گرفتن بقیه پوچ حالم خوب نیست ماهنده جونم دلم شکسته قلبم درد میکنه 😭😭😭😭😭😭 قراره سه روز دیگه خبر بدن جنینی تشکیل شده یا نه

توی این دنیا با اطمینان میگم هیچ کس به انداره من سختی نکشیده چرا خدا منو نمیبینه