2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
منم یزد انتقال دادم عزیزم پیش دکتر افلاطونیان 

کجا انتقال دادین؟ راضی بودین؟ مال خود یزد هستین؟ بچه ها میگن مرکز تولید مثل انتقال و پانکچر حدودا 500 میشه با داروها و ... چند میلیون بشه. اگه مشکل دوری راه نداشتیم ی گزینه قطعی بود برام ک برم یزد.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااام خوبی                  اینا انرژی ...

سلااااام مرسيييي بابت انرژي عاليت😘😘 قربونت خوبم. انتقال ٥ دقيقه طول كشيد، تقريبا يك ساعتو نيم همونجا دراز كشيده بودم، بعد آوردنم بخش،تقريبا سه ساعت هم اونجا بودم. ١٢ زديم بيرون

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فدات مهربونم طول سرويكس ٣٦ هفته امروز ١٠ هفته و ٦ روز هفته ي ديگه دوشنبه بايد برم غربالگري. دكترم گف ...

ببین گلم کاش با یه پریناتولوژیست هم صحبت کنی 

البته برای سرکلاژ هنوز فرصت داری و الان خیلی زوده 

خیلی از دوستان مشکلی نداشتن و خیلیا هم طول سرویکس کم بوده بعد سرکلاژ کردن

چند مورد هم بودن یهو طول سرویکس کم شده 

پس اصلا بهت نمیتونم بگم انجام بدی یا نه ولی مشورت یک پریناتولوژیست خیلی بهت کمک میکنه، اول هم بهش نگو دکتر خودت چی گفته، فقط نظرش رو بپرس بعد بگو دکترت گفته ریسک نمیکنه و اینا 

سلااااام مرسيييي بابت انرژي عاليت😘😘 قربونت خوبم. انتقال ٥ دقيقه طول كشيد، تقريبا ١/٣٠ همونجا دراز ...

ان شاالله که مثبت میشی عزیزم. و بسلامتی 9 ماه بچسبن بهت  سعی کن فقط لذت ببری از وجودشون  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
صارم چون دم جاده است راحت و با اسنپ میرم.از اتوبوس که پیاده میشم هزینه اسنپش ۱۰ هزار میشه

عزیزم مهم اینه راحت بری و حس خوبی داشته باشی 

منم بین رویان و ابن سینا با رویان راحت تر بودم چون مسیرش خییییلی نزدیکمون بود

بعضی دوستان هم با ابن سینا راحت‌تر بودن

خدا رو شکر تهران امکاناتش خوبه

اهان. من جنین پنج روزه انتقال دادم. امروز روز دهممه به نظرت برم آزمایش بدم؟ روزی که انتقال دادیم هم ...

نمیدونم گلم برات آزمایش ننوشت؟ ولی فک کنم معلوم بشه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ان شاالله که مثبت میشی عزیزم. و بسلامتی 9 ماه بچسبن بهت   سعی کن فقط لذت ببری از وجودشون   ...

انشاالله عزيز دلم😍 مرسي بابت دعاي قشنگت😘😘 خيلي ريلكسم، نه به ديشب نه به امروز😂 خدا به خير كنه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
قبلا که نه ایمونولوژیست داشت نه اینا رو انجام میدادن  الان رو نمی‌دونم از مسئول آزمایشگاه آقای ...

ممنونم عزیزم

بعد میگم من تا حالا با دکتر قاضی بودم الان رفته دکتر خوب کیه تو رویان؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍