2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

@mehremah   نتونستم پيامتون رو ريپلاي كنم، نميدونم چرا. 

ممنون از لطفت عزيزم، توكلم به خودشه، سومين انتقالمه خدا خودش كمك كنه🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شنبه روز چندتون میشه ضخامتتون چقدر بود که برای شنبه وقت انتقال دادن من پنج شنبه روز ۸ میشه ب ...

من روز یازده رفتم ضخامت یازده و نیم....دیگه از فرداش پروژسترون گفتن بزنم انتقال هم روز شانزدهم

مرسي عزيز دلم، قربون مهربونيت دريادل😍 منم برات نيت ميكنم عزيز دلم🌷 انشاالله فردا خوش خبر بياي♥️ را ...

فدات شم خیلی ممنونتم عزیزم. مرسی که گفتی عزیزم. انشالله 😘😘😘😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات شم خیلی ممنونتم عزیزم. مرسی که گفتی عزیزم. انشالله 😘😘😘😘😘

خدانكنه🌷 عزيز دلمي😍😍😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم، نه دیگه بگو برات مینویسن خودشون قبلا که یادمه راحت به ایمونولوژیست ارجاع میدادن

زينبي جون خوبي عزيزم؟ ببخش من هميشه ازت سوال دارم😞عزيزم دكترم گفتش كه سركلاژ كنم با وجود طول سرويكس و شرايط خوب بخاطر دوقلويي گفتش اينكارو كني بهتره و گفت براي دوقلويي ها انجام ميده گفت هر تصميمي خودت بگيري و هيچ اجباري نيست اما به صلاحمه كه انجام بدم😞خيلي نگرانم نميدونم چيكار كنم بالاخره تصميم گرفتم انجام بدم بنظرت مشكلي نداره؟ ميشه راهنماييم كني عزيزم مثل هميشه

خداياشكرت....❤️ 
آره گلم عالیه فقط یه کم گویا گرونتر از جاهای دیگه هست  مرکز امید هم تو پیام قبلی فراموش کردم ب ...

گرونی برام مهم نیس.انقد تو بورس ضرر دادیم این گرونیها برام رقمی نیس☺️☺️☺️

😉

سلام عزیزم خوبی‌ گلی؟ طول سرویکس چند هست و چند هفته ایی؟ 

فدات مهربونم طول سرويكس ٣٦ هفته امروز ١٠ هفته و ٦ روز هفته ي ديگه دوشنبه بايد برم غربالگري. دكترم گفت من اصلا به طول سرويكس كاري ندارم و براي همه دوقلوها سركلاژ رو انجام ميدم و براشون ريسك نميكنم

خداياشكرت....❤️