2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
آره گلم عالیه فقط یه کم گویا گرونتر از جاهای دیگه هست  مرکز امید هم تو پیام قبلی فراموش کردم ب ...

صارم چون دم جاده است راحت و با اسنپ میرم.از اتوبوس که پیاده میشم هزینه اسنپش ۱۰ هزار میشه

😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، نه دیگه بگو برات مینویسن خودشون قبلا که یادمه راحت به ایمونولوژیست ارجاع میدادن

ممنونم گلم بعد ی سوال

تو همون رویان این آزمایش هارو انجام میدن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چشم عزیزم من چون روز چهارم لک دیدم ترسیدم کلا .  بعد از فردا بعداظهرش  یدونه اضافه کردم فق ...

عزیزم فکر کنم علیرضایی و لاهوتی مطب ندارن فقط تو مام ویزیت میکنن درسته؟؟

تو نت هر چی گشتم فقط نوشته مرکز مام

اگه این طور باشه خیلی خوبه رسیدگی و وقت گذاشتنشون منظورمه

منم فردا اونجام.شما توی کدوم مراحل از درمان هستید؟

من بایدلنفوسیت تراپی انجام بدم،فعلا آزمایشات و عکس وسونوانجام دادم،این ماه ان شاءالله برم برای لنفو.شما کدوم مرحله اید؟دکترتون کی هست؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
انشالله که به حق این شبای عزیز مثبتی. برای منم دعا کن فردا عمل پانکچر دارم‌ گلم التماس دعا 

ان‌شالله بسلامتی با یه عالمه تخمک با کیفیت وجنینای تپل مپل ،ویه جین بچه خوشکل 🙏🙏🙏🙏💖

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزيزم واسه انتقال سوم مثبت شدي چه كارهاي كرد دكترت كه دوانتقال اول انجام ندادي  همون شانس٤٠ درص ...

عزیزم فقط نوع انتقالم دو مرحله ای بود اول یه جنین دوروزه و سه روز بعد هم دوتا ۵ روزه برام انتقال دادن و این دفعه بخاطر مشکل انعقادیم آسپرین از اول سیکل داشتم و انوکسا رو بعد از مثبت شدنم داشتم. دیگه بقیش فکر کنم همون شانس ۴۰ درصدی بود

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم فقط نوع انتقالم دو مرحله ای بود اول یه جنین دوروزه و سه روز بعد هم دوتا ۵ روزه برام انتقال داد ...

دکتر به من گفته بعدانتقال باید اسمرین ،کورتون،امپول انوکسا مصرف کنم،مجانین بلاست انتقال دادی؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ان شالله  ان شالله قسمت همه منتظرا مخصوصا بچه های این تایپک فقط دو تا دیگه برام موند همسرم ...

انشالله که با همین ها مامان میشی و اون دوتا میمونن برای بچه بعدیت عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...