2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044575 بازدید | 684400 پست
بانو باورکن از صبح ازبس قرص میخورم اب میخورم دیگه دلم به دمنوش نمیره

منم   دكتر گفته روزي ١١ ليوان اب بخورين،ولي ميگن خوبه رحم گرم باشه واسه انتقال بهتره طب سنتي هم اينو ميكن 

قربونِ تو بشم انقدر که مهربونی انشاءالله که دیگه پایانِ سختیهاته وخدا دررحمتشو داره باز میکنه برات

انشالله عزیزم‌ برای هممون♥️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم😍😍😍 راستش من انقدر تو زندگیم سختی ها کشیدم صبر کردن رو یاد گرفتم. انشالله تو نکشی و لااقل را ...

فردا صبحِ زود برو آزمایش زود بیا خبرشو بهمون بده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره عزيزدلم بنظرم دوز پروژسترونو از الان زيادش نكن خداروشكر مشكلي هم كه نداري چون بعد موقع بارداري خ ...

بله درسته حرفتون کاملا چشم عزیزم بعد چون الان دو روزه زیاد کردم یهو کم کنم دوباره خطرناک نیست بنظرت؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..
فردا صبحِ زود برو آزمایش زود بیا خبرشو بهمون بده 

باشه گلم. صبحانه خوردم میرم. آخه منفی بشم حال گیری میشه. دلم نمیخواد بچه ها ناراحت بشن. خودشون کم ناراحتی ندارن. ولی چشم هر جوابی گرفتم میام میگم❤️

ان شالله خیره ...میگم الان استراحتت چطوریه کارا رو میکنی نمیکنی

فداتشم عزيزم انشالله. راستش بيشتر از خودم شوهرم خيلي رعايت ميكنه با اينكه دست به سياه و سفيد نميزد الان يه تنه همه كارارو ميكنه😂😂😂منم اصلا سو استفاده نميكنم😝😝ولي خب يسري كارارو خودم ميكنم روزه ميگيره دلم ميسوزه واقعا ولي زياد بشينم كمرم اذيتم ميكنه سعي ميكنم متعادل كارامو بكنم 

خداياشكرت....❤️ 
بله درسته حرفتون کاملا چشم عزیزم بعد چون الان دو روزه زیاد کردم یهو کم کنم دوباره خطرناک نیست بنظرت؟ ...

بنظرم كم نكن چون دوروزه داري استفاده ميكني از طرفي هم چون امپولت يدونه هستش جا داره يدونه بعدا اضافه بشه بازم از زينبي جون بپرس گلم

خداياشكرت....❤️ 
باشه گلم. صبحانه خوردم میرم. آخه منفی بشم حال گیری میشه. دلم نمیخواد بچه ها ناراحت بشن. خودشون کم نا ...

منتظر خبراي خيلي خيلي خوبتم دلم برات روشنه دوست مهربونم😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
باشه گلم. صبحانه خوردم میرم. آخه منفی بشم حال گیری میشه. دلم نمیخواد بچه ها ناراحت بشن. خودشون کم نا ...

درسته منفی بشی خدایی نکرده ناراحت میشیم ولی خب این بلاتکلیفی هم ادمو عصبی میکنه....ادم اینجا انگار همه نزدیک ترین دوستا میشن برای هم....

درسته منفی بشی خدایی نکرده ناراحت میشیم ولی خب این بلاتکلیفی هم ادمو عصبی میکنه....ادم اینجا انگار ه ...

عزیزای دلم. شما خواهرای عزیزمین. حتما گلم میگم نتیجه رو♥️🌷