2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044606 بازدید | 684400 پست
انگشت خودمون رو عشقه 😁 من اهواز هستم عزیزم وارد روز دهم شدم ، ایشالله 

دقیقا 😂

ایشالله که لک لانه گزینیه زمانش که قشنگ میخوره به فال نیک بگیر عزیزم .

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی خیلی محتاج به دعام لطف میکنی عزیزم.۲۵ ازمایش دارم حتما میگم چه منفی چه مثبت

انشالله که به حق این شبای عزیز مثبتی. برای منم دعا کن فردا عمل پانکچر دارم‌ گلم التماس دعا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم منم دكترم گفتش مقعدي استفاده كنم

ااا چه خوب منم مقعدی راحترم ولی از ترسم که چون مقعدیه کم نباشه به جای یکی که دکتر داده بود دوتاش کردم اگه اینطوره پس همون یدونه بزارم.کلا دکترم یدونه شیاف و یدونه آمپول داده بهم

سلام عزيز دلم، ممنونم از دعاي قشنگت😍 انشاالله فردا خوشحالمون ميكني با بتاي عاليت🌷 خيلي ديشب ب ...

انشالله حاجت شما و همه ی بچه های این گروه با هم. خدا رحیمه♥️ واقعا ممنونم از محبتت🌷🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من شنيدم اينجا كه دوامپول ويه شياف يا يه امپول  ودوشياف باشه  يعني سه تا بايد باشه ولي به ...

اره اکثرا اینجوری دادن سری قبلی هم من دوتا شیاف یه آمپول داشتم . فکر کنم برای اینکه بعد لک جای اضافه کردن داشته باشیم اینجوری دادن  

دلم اشوب ماهنده جان ، دل درد پریودی و پا درد دارم انشالله عزیزم ممنون عزیزم 🙏🏻🌹

عزیزم منم تمام این مدت داشتم. دو شب از درد پریودی خوابم نبرد. دیشب یادم اومد بهمون هیوسین دادن. خوردم آروم شدم خوابم برد. پای چپم اکثرا درد میکنه و بی حسه. پاهامم سرد میشه. اینا فک کنم همه در واکنش به داروهاست عزیزم. فقط توکل کن

انشالله حاجت شما و همه ی بچه های این گروه با هم. خدا رحیمه♥️ واقعا ممنونم از محبتت🌷🌷

ماهنده جونم خوبه که طاقت داری بی بی نمیزنی مستقیم بری آزمایش من شنبه که میشد روزِ ششمم یه بی بی گذاشتم 😂😂😂انقدر که سرخوشم به امیدِ اینکه مثبت نشون بده😂😂 تازه شوهرم از خودم منتظرتر فکر میکرد الان مثبت میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ااا چه خوب منم مقعدی راحترم ولی از ترسم که چون مقعدیه کم نباشه به جای یکی که دکتر داده بود دوتاش کرد ...

اره عزيزدلم بنظرم دوز پروژسترونو از الان زيادش نكن خداروشكر مشكلي هم كه نداري چون بعد موقع بارداري خدايي نكرده لك كوچولو ديدي بتوني مقدارشو افزايش بدي تا لك برطرف بشه مثالش مثل خودم لك ديدم يدونه شيافم شد دوتا وقتي خونريزي كردم دوتا شيافو كرد سه تا اگر از اول سه تا ميداشتم ديگه نميتونستم دوزشو بيشتر كنم. اصلا هم نگران نباش جذب ميشه فقط بعدش يك تا دوساعت دستشويي شماره ٢ نرو خيالت راحت

خداياشكرت....❤️ 
ماهنده جونم خوبه که طاقت داری بی بی نمیزنی مستقیم بری آزمایش من شنبه که میشد روزِ ششمم یه بی بی گذاش ...

عزیزم😍😍😍 راستش من انقدر تو زندگیم سختی ها کشیدم صبر کردن رو یاد گرفتم. انشالله تو نکشی و لااقل راحته راحت مامان بشی عزیزدلم🥰

عزیزم😍😍😍 راستش من انقدر تو زندگیم سختی ها کشیدم صبر کردن رو یاد گرفتم. انشالله تو نکشی و لااقل را ...

قربونِ تو بشم انقدر که مهربونی انشاءالله که دیگه پایانِ سختیهاته وخدا دررحمتشو داره باز میکنه برات

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍