2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044574 بازدید | 684400 پست
چه سبکی دوست داری عزیزم؟

اکشن هیجانی خانوادگی زیاد فرق نمیکنه فقط خوب باشه ارزشِ دیدن داشته باشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
به نظرم انرژی مثبت خیلی مهمه  خودت رو باردار تصور کن مطمئن باش بارداری  عزیزم دلم برات ر ...

یک دنیا ممنونم چشم تمام سعیمو میکنم الهی بزودی خودتونم حاجت روا بشید به امید خدا.

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم بسلامتی انتقال بدی و نتیجه عالی بگیری و آخرین انتقالت باشه الهی بزودی بیای با جواب مثبتت ...

ممنون عزيز دلم لطف كردي در حقم♥️، منتظر بتاي مثبتت هستم، امروز تو يادت بودم😍 

آخر شب ميخوام حديث كسا و زيارت عاشورا بخونم حتما يادت ميكنم.🌷

خيلي بيقرارم، هيچوقت اينجوري نبودم..

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
به من تاکید کردن واژینال بذار و کل انگشت بره داخل نترسید ، بعد با اینکه تا ته میفرستم باز میریزه بیر ...

نه عزیزم نیست به دلت بد راه نده ایشالله که بحق پنج تن خیره. عزیزم مهم نیست من شنیدم اونی که میریزه مومش هست و مهم نیست اون چیزی که باید جذب میشه.

آره به ما هم گفتن نترسید ولی من مقعدی میزارم به ماهم گفتن واژینال ولی اینجا خیلی از دوستان مقعدی میزاشتن و میگن فرقی هم نداره روی جعبه هم که زده هم واژینال هم مقعدی

ای جان به سلامتی ، پیشول جان به حق این ماه مبارک انشالله فردا به خوشی و خیر انتقال میدی و جوجه ...

ممنونم عزيز دلم، انشاالله😍 خيلي محتاج دعاتون هستم، حالم ايندفعه نميدونم چرا اينجوريه، خدا خودش آرامش بهم بده

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
الهی که خواست و اراده خدا با خواست شما یکی بشه،انشاالله 

ممنون عزيز دلم، انشاالله😍🌷

ممنون عزيز دلم لطف كردي در حقم♥️، منتظر بتاي مثبتت هستم، امروز تو يادت بودم😍  آخر شب ميخوام ح ...

سلام پیشول عزیزم. انشالله این دفعه فرشته هاتو بیاری خونه و تا ابد کنارت سالم و شاد بمونن🥰♥️🥰♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
به من تاکید کردن واژینال بذار و کل انگشت بره داخل نترسید ، بعد با اینکه تا ته میفرستم باز میریزه بیر ...

مبارکه مهرانه جون. انشالله که لانه گزینیه😍😍😍

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنون عزيز دلم لطف كردي در حقم♥️، منتظر بتاي مثبتت هستم، امروز تو يادت بودم😍  آخر شب ميخوام ح ...

ای جان دلم الهی آمیییین .خیلی خیلی از لطف و مهربونیت ممنونم الهی صدبرابر دعاهایی که در حقم میکنی ثوابش برای خودت بشه . حق داری بیقراری ولی دعا کن و رها کن و بسپار به خدا ایشالله به حق علی و اولادش که فردا کنجدات میچسبن بهت و نه ماه ولت نمیکنن بعدم میان بغلت منم دعاگوتم عزیزم ایشالله که همه چی عالیه🥰

با اپلیکاتور نزار عزیزم من با انگشتمم  جرات نمیکنم یذره توبزنم فقط اندازه یه بند انگشت بره کافی ...

مگه میشه مقعدی؟اخه من از فردا برام شروع کردن یعنی از سه روز قبل از انتقال....میخوام اگر میشه اینطوری بزارم راحتتره تا جلو

یک دنیا ممنونم چشم تمام سعیمو میکنم الهی بزودی خودتونم حاجت روا بشید به امید خدا.

مرسی عزیزدلم انشالله همه به حق این شب های قدر جواب مثبت بگیرن ماهم همین طور 

خدا بزرگه عزیزم 

مگه میشه مقعدی؟اخه من از فردا برام شروع کردن یعنی از سه روز قبل از انتقال....میخوام اگر میشه اینطوری ...

اره میشه گلم اینجا زینبی جون هم میگفتن فرقی نداره 

ای خدا چقدر قشنگ 😍 انشالله می مونن برات کی تصمیم گرفت دو تا جنین سه روزه برات انتقال بده؟ مشایخی ...

پرونده فرستادن جنین شناسی گفت بلاست بشن ۳ تا بودن دو تابلاست شد انتقال دادن با جنین شناس مشورت می کنن حتی گفتم هچینگ کنید گفت جنین شناس لازم بدونه خودش انجام میده اگه پوسته ضخیم باشه کلا دکتر مشایخی دکتری نیست بهش پیشنهاد بدی 😁 ولی خیلی بروز اطلاعاتش

خدایا شکرت