2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044602 بازدید | 684400 پست
فداتشم من رشت انتقال دادم تعریف دکترشو شنیده بودم گفتم بیام حالا ببینم نتیجه چی میشه ولی خب در درجه ...

انشالله که همه چی برات خوب پیش میره برات دعا میکنم حتما منو بی خبر نذار انشالله با جواب مثبت میای و خوشحالم میکنی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمر جون دقیقا درست میگی من دیروز ابن سینا بهم گفتن ۶۸۰۰ تا ۷۰۰۰ میلیون هزینه فقط عمل پانکچر خب توی ی ...

اول اینکه عزیز دلم ایشالله که فردا با دل خوش بری پانکچر کنی و تمام تخمکات  جنینای با کیفیت عالی بشن و با اولین انتقالم بچسبن به مامان مهربونشونو  خوشحالمون کنن😉

بعد اینکه واقعا بنظر من برخورد مهمه ماها تو این راه کلی داریم پول خرج میکنیم حالا یکم اینور اونور ولی دیگه ماما و غیره اذیتمون  نکنن.

میبینی من میگم که همش شده بحث سلیقه و اولویتهای  متفاوت ما مثلا محدثه جان از همه چیز ابن سینا راضی بود شما الویتات  چیزای دیگه و راضی از یسری چیزاش نبودی همینه که باید هرکس خودش بره و تجربه کنه من مثلا اینجا دوستانی بودن از مام گفته بودن خودم رفتم و تجربش کردم و تصمیم گرفتم دیدم واقعا تعریفایی که کاربر خوبی و کاربر لی لی جون اگه اشتباه نکنم کرده بودن واقعا درست بود  ولی تازمانی که خودم نرفته بودم تصمیم قطعی نگرفته بودم.

میگم که الهی بحق امشب بحق بزرگی امشب هممون خیلی زود از دست این مراکزها  راحت بشیم و مامان بشیم آخ که چقدررر حال میده مادری کردن 🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام بچه ها.من وارد سیکل انتقال شده بودم که متاسفانه کرونا گرفتم انتقالم‌ کنسل شد تا دوماهه دیگه.ماه ...

سلام عزیزم، نگران نباش مساله ای نیس، چون ال دی رو نصفه مصرف کردی اینجوری شده، به نظرم حالا که پریود شدی یه بسته ال دی جدید بیار بصورت منظم از روز پنج قاعدگی بخور، پریودت منظم میشه گلم،

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم شما لک ندیدی ؟؟ که مربوط به لانه گزینی هست

والا من روز چهارم موقع خشک کردنم دیدم  حالا مربوط بشه به لانه گزینی نمیدونم ولی من که به فال نیک گرفتمش 😅 

اینجوری خوشحالترم

در اندک من تویی فراوان یارب..
اول اینکه عزیز دلم ایشالله که فردا با دل خوش بری پانکچر کنی و تمام تخمکات  جنینای با کیفیت عالی ...

سمر جون من عصر شیاف با اپلیکاتور گذاشتم ، یه رگه قهوه ای داشت الانم ترشحاتم ببخشید دست زدم قهوه ای شده درد پریودی دارم به نظرت در حال پریود شدنم ؟ نگرانم کرد 

والا من روز چهارم موقع خشک کردنم دیدم  حالا مربوط بشه به لانه گزینی نمیدونم ولی من که به فال نی ...

عزیزدلم حتما لک لانه گزینی بوده 

خیلی خوشحال شدم برات .

انتقال اولت با علیرضایی هست؟؟؟

اول اینکه عزیز دلم ایشالله که فردا با دل خوش بری پانکچر کنی و تمام تخمکات  جنینای با کیفیت عالی ...

مرسی عزیز دلم الهی آمین انشالله. 

انشالله که شما هم الان مامان شدی و با بتای توپ میای بهمون انرژی و امید میدی. 

دقیقا من چون خیلی آدم حساسی هستم اخلاق و احترام خیلی برام مهمه که البته اینم فهمیدم که همه دکترای ابن سینا مثل هم نیست و توشون ماما مهربون و دکتر خوبم هست. 

انشالله سمر جونم که هیچ کس گذرش به اینجور جاها نیافته

وای آره تصورشم لذت بخشه😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ولی جنین ها رو مانیتور نشونم دادن 😍 

ای خدا چقدر قشنگ 😍

انشالله می مونن برات

کی تصمیم گرفت دو تا جنین سه روزه برات انتقال بده؟ مشایخی یا جنین شناسی؟

داخل یک نی، دوتا جنین داشتی؟ یا بقیه رو برگردوندن برای فریز؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻