2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044580 بازدید | 684400 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من روز چهارم موقع خشک کردنم دیدم  حالا مربوط بشه به لانه گزینی نمیدونم ولی من که به فال نی ...

راستي سمر جون الان يه امپول داري با دوشياف ؟ بعد امپول كمپرس سرد يا گرم ميذاري ببخش اينقد سؤال ازت ميپرسم 

سمر جون من عصر شیاف با اپلیکاتور گذاشتم ، یه رگه قهوه ای داشت الانم ترشحاتم ببخشید دست زدم قهوه ای ش ...

با اپلیکاتور نزار عزیزم من با انگشتمم  جرات نمیکنم یذره توبزنم فقط اندازه یه بند انگشت بره کافیه گلم خودش اون تو  جذب میشه.نگران نشو گلم به دکترت دسترسی نداری بپرسی شاید اون اپلیکاتور باعثش شده یا اصلا به فال نیک بگیر که لانه گزینیه اگه خدای نکرده باز تکرار شد حتما با مرکزت تماس بگیر تا دوز داروتو  بیشتر کنن ولی ایشالله که لانه گزینیه  عزیزم 

راستی من مقعدی میزارم بیشتر  از ترس انگشت تو کردنه😅

در اندک من تویی فراوان یارب..
فدات شم خدا خیرت بده. خدا گل دخترت رو برات حفظ کنه آره سخته انشالله. انشالله شما هم زودتر شروع میکنی ...

قربونت عزیزم مرسی گلم . انشالله با خبرای خوب میای . راستی کی انتقال میده ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
اتشالله فردا مثبت میشی جوابتا گرفتی تگم کن من پریود بودم ازمایش دادم پذیرش ازمایشگاه ازم پرسید چندر ...

😂😂😂 کلا ما آی وی افی ها داستان داریم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزدلم حتما لک لانه گزینی بوده  خیلی خوشحال شدم برات . انتقال اولت با علیرضایی هست؟؟؟

در کل انتقال دوم ولی انتقال اولم با خانم دکتر علیرضایی.

خدا از دهنت بشنوه عزیزم التماس دعا

قربونت عزیزم مرسی گلم . انشالله با خبرای خوب میای . راستی کی انتقال میده ؟

انشالله محتاجم‌ به دعا. یادم رفت ازش بپرسم حالا فردا میپرسم ببینم نظرش چیه البته اگه تخمکی باشه یا جنین تشکیل بشه اون وقت یه مشورت میگیرم فریز یا فرش. چون گاهی میگن کیفیت جنین خوب نیست واسه فریز میگن همون ماه انتقال بدیم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
در کل انتقال دوم ولی انتقال اولم با خانم دکتر علیرضایی. خدا از دهنت بشنوه عزیزم التماس دعا

به نظرم انرژی مثبت خیلی مهمه 

خودت رو باردار تصور کن مطمئن باش بارداری 

عزیزم دلم برات روشنه

با اپلیکاتور نزار عزیزم من با انگشتمم  جرات نمیکنم یذره توبزنم فقط اندازه یه بند انگشت بره کافی ...

به من تاکید کردن واژینال بذار و کل انگشت بره داخل نترسید ، بعد با اینکه تا ته میفرستم باز میریزه بیرون سر نیم‌ ساعت 🤦‍♀️ دیگه گفتن اپلیکاتور عمیق تر ، برام دعا کن مقدمات پریودی نباشه 

راستي سمر جون الان يه امپول داري با دوشياف ؟ بعد امپول كمپرس سرد يا گرم ميذاري ببخش اينقد سؤال ازت م ...

نه عزیزم خواهش میکنم بپرس گلم اینجاییم که تجربه هامونو  بگیم  دیگه.

نه کمپرس اصلا نمیزارم نه سرد نه گرم.

آمپول یدونه دارم شیاف هم یدونه ولی چون مقعدی میزارم از ترس اینکه میگن واژینال بیشتر جذب داره الان یکروزه دوتا مقعدی میزارم