2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
سلام ب همگی، یه سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین ،دخترم ۳ سالشه از ۳ ماهگی بدنش پر مو شد همه جای بدن ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم منم پسرم مشکل رشد نامحسوس موی زیر بغل پیدا کرد، خیلی نگران بودم، خیلی پیگیری کردم 

متخصص اطفالش منو ارجاع داد پیش دکتر علی رباتی فوق تخصص غدد کودکان، کلی آزمایش دادم سالم بود، دیدم باز داره بیشتر میشه که سونوگرافی نوشت و رفتم، اون هم مشکلی نبود (پیش خانم دکتر مهرزاد مهدی زاده، فوق سونو کودکان)، ایشون اصلا تا دید گفت واسه چی الکی حساس شدم 

البته قصدش کم کردن استرس من بود

اینا رو گفتم که شما هم مسیر من رو اگر نرفتی بری تا خیالت راحت بشه

عزیزم شما رویان پیشِ کدوم میرفتی؟با چندمین انتقال مثبت شدی عزیزم؟

عزیزم دکترم مصطفایی بود اما خب دکتر محیطی هم ویزیت شدم که نوع انتقالم رو ایشون مشخص کرد و همچنین داروهام رو. سومین انتقالم و آخرین جنینام مثبت شدم. از دکتر محیطی بیشتر راضی هستم تا مصطفایی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکترم مصطفایی بود اما خب دکتر محیطی هم ویزیت شدم که نوع انتقالم رو ایشون مشخص کرد و همچنین دار ...

منم دکترم مصطفایی بود عزیزم سری آخر که رفتم برا سونو نبود دکتر محیطی سونومو انجام داد ودستورِ انتقال ونوشت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم عاااااااااالیه هیچ مشکلی نداره

الهی شکر. خدا خیر دنیا و آخرت نصیب خودتون و نی نی تون بکنه    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم زینبی جون شما چندتا تخمک داشتید و چندتا جنین براتون تشکیل شد ؟ @زینبی_بابا   &nbs ...

سلام عزیزم 

من 17 تا تخمک داشتم.، 15 تا بالغ بود

13 تا جنین تشکیل شد که 12 تا رو فریز کردن و یکی رو دور انداختن چون کیفیت نداشت 

نه انجام ندادم هیچکدومو. پس میگم بهش اینسری, میگم دردش زیاده؟؟ من ترسوام😖😖😖وازترس زیادفشارم بالا ...

والا دردش رو نمیدونم چه جوریه 🙈🙈🙈 ولی سرپایی هست عملش

به یاد همتون هستم، شما هم برام دعا کنین

هیستروچطوری? اونم بعدش دردناکه؟ اخه دست خودم نیست که میترسم😔😔 خداخودش  نظرلطفشوازمون نگیره🤗

هیسترویه‌عمل‌سبک‌بابیهوشی‌مختصر

بادوربین‌داخل‌رحم‌رونگه‌میکنن‌اگه‌مشکلی‌هس‌.درمان‌میکنن

همراهش‌خراش‌هم‌میدن

اصلا‌دردنداره‌خیالت‌راحت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
والا دردش رو نمیدونم چه جوریه 🙈🙈🙈 ولی سرپایی هست عملش به یاد همتون هستم، شما هم برام دعا کنین

چشمم عزیزدلم بیادت همیشه بوده و هستم انشالله حاجتروابشی, ایشالله دومادی پسرتوببینی

هیسترویه‌عمل‌سبک‌بابیهوشی‌مختصر بادوربین‌داخل‌رحم‌رونگه‌میکنن‌اگه‌مشکلی‌هس‌.درمان‌میکنن همراهش‌خرا ...

واقعا? ممنون عزیزدلم. وای ازروزیکه مشکل باشه  بدتر میشه هاحتمادرد داره اینجوری😑😑

خیلی خوب توصیف کردی عزیزدلم

يه مطلب در مورد نحوه ي خوابيدن بعد از انتقال👇

Which side should I sleep on during implantation?

Because your liver is on the right side of your abdomen, lying on your left side helps keep the uterus off that large organ. Sleeping on the left side also improves circulation to the heart and allows for the best blood flow to the fetus, uterus, and kidneys.

از آنجا که کبد شما در سمت راست شکم شما قرار دارد ، دراز کشیدن به پهلوی چپ کمک می کند رحم از آن اندام بزرگ دور شود. خوابیدن در سمت چپ گردش خون در قلب را نیز بهبود می بخشد و بهترین جریان خون را به جنین ، رحم و کلیه ها می دهد.

دارو مصرف کرده بود؟درعرض چند ماه رفته بالا؟ یخ بذار و تخلیه یه شب درمیون ...این دو نکته رعایت کنه خ ...

دوماه دارومصرف کرد بعدش ازمایش داد که شده بود ۵۱. والا زیاد همکاری نمیکنه همسرم .اگه اینجور پیش بره بیخیال بچه میشم ...چون دیگه توان منفی شدن رو ندارم .سه تا انتقال منفی دارم 

دوستای خوبم‌اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه من میخوام بعد از انتقال ۳ روز هتل بگیرم بمونم تهران ...

من فقط یک روز موندم امروز دارم برمیگردم صندلی رو بخواب کن و هر یک ساعت یکم راه برو

خدایا شکرت
@چیکا1     @شوره     @ماهنده     @زینبی_بابا     ...

سلام عزیز دلم منم به یادتون بودم مخصوصا تو ان شالله معجزه خدا شامل حالت بشه. بخاطر داروهاس پریود بشی خوب میشی ۲۰ تا  اونقدر بالا نیست سرگیجه بیاره

خدایا شکرت