2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
سلام بانو راهنماییم میکنی امروز روز یازدهم بود رفتم ضخامت یازده و نیم بود زیادی بالا نیست؟؟؟

سلام عزیزم میگم برای بررسی صخامت تو پریودی شما بار اول چندم پریود سونو شدی؟ سوم پریود هم میشه رفت؟ آخه من اول دوم پریودم میخوره پنج شنبه جمعه دکترم نیست، شنبه سوم هم میشه رفت ؟ زینبی جون شما هم بی زحمت راهنماییم می کنی؟ @زینبی_بابا    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم میگم برای بررسی صخامت تو پریودی شما بار اول چندم پریود سونو شدی؟ سوم پریود هم میشه رفت؟ آ ...

سلام بانو من روز دوم رفتم ...داروهامو از سوم شروع کردم....فک نکنم خیلی مشکلی باشه داروهاتونو ازهمون سوم شروع کن...حالا باز بچه ها میان راهنماییت میکنن

١٣٨ گلم

من تیروییدم یهو شد ۵بعد ازمایش انتی تپو هم نوشت برام عددش ۵۲۶بود ولی بهم هیچ قرصی نداد فقط گفت لوترکسین و دوتا بخور البته من ۱هفته قبل انتقالم متوجه شدم دکتر غدد هم گفت اسکال نداره انتقالتو بده میاد پایین

حس میکنم همین باعث منفی شدنم شد

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
من تیروییدم یهو شد ۵بعد ازمایش انتی تپو هم نوشت برام عددش ۵۲۶بود ولی بهم هیچ قرصی نداد فقط گفت لوترک ...

من از خيليا شنيدم انتي تي پي او با ليووتيروكسين هم كنترل ميشه اما عدد ٥ فكر ميكنم براي انتقال بالا بوده  بازم دقيق نميدونم عزيزدلم

خداياشكرت....❤️ 
چرا گلم اگر تا حالا انجتم ندادی خوبه پیشنهاد بدی، حتما بگو به دکترت گلم

نه انجام ندادم هیچکدومو. پس میگم بهش اینسری, میگم دردش زیاده؟؟ من ترسوام😖😖😖وازترس زیادفشارم بالا میره زمان پانکچرم یادته😁😁

التماس دعادارم تواین شب عزیز

سلام بچه ها ...امروز رفتم سونو... ضخامت یازده و نیم بود بالا نیست بنظرت؟؟بعدش ی چیز دیگه بع من گفت س ...

فرشته جان با کدوم دکتر ویزیت شدین امروز؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستای گلم دلم خیلی شکسته برام دعا کنید اگه قابل باشم برای همه دوستای تاپیک توی این شبای عزیز دعا می ...

سلام عزیزم انشالله که خدا حاجت دل همه رو بده ، تو و همه دوستامونم ‌مامان ‌بشین . رفتی سونو اوضاع بهتر شده بود ؟ با کدوم دکتر ادامه میدی ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 

@چیکا1    

@شوره    

@ماهنده    

@زینبی_بابا    

@داداشمممم    

سلام دوستای عزیزم طاعات وعباداتتون قبول حق امشب بیادهمتون بوده و هستم حمدمیخونم واسه همتون. 

ببخشیدیه سوال من از زمان انتقال تاالانم شبها بشدت شرگیجه میگیرم یخ میزنم بنظرتون ازچیه؟ عوارض داروهاست؟ یانکنه ازکلسترولمه؟ اخه اون فقط یکم بالاس در حد20تا. از انتقال اینجورشدم

سلام عزیزم انشالله که خدا حاجت دل همه رو بده ، تو و همه دوستامونم ‌مامان ‌بشین . رفتی سونو اوضاع بهت ...

سلام گلم ممنونم از احوال پرسیت انشالله فدات شم. آره امروز رفتم همون ۶ تا بود ولی گفت سایزشون خوبه وقت عمل داد واسه چهارشنبه. با دکتر طاهری ادامه میدم کلا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@چیکا1     @شوره     @ماهنده     @زینبی_بابا     ...

سلام عزيزم مرسي كه به يادم بودي از ته قلبم برات دعا كردم گلم انشالله بزودي برامون خبراي خوب بياري❤️اينقدر اين داروها عوارض دارن كه تا مدت ها همراه ادم هستن نگران نباش كم كم خوب ميشي گلم❤️

خداياشكرت....❤️