2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
مرسی که گفتی عزیزم  کلینیک ویژه تا حالا نشنیده بودم حالا زنگ میزنم خدا کنه بشه که برم پیشش&nbs ...

منم نشنیده بودم نه فکر نکنم فقط اینجوری باشه یه جورایی اینگار مطب خصوصیش بود حتی چند نفر از بیرون نوبت گرفته بودن. انشالله که خوب پیش بره برات عزیزم. هر کاری کردی بهم خبر بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستای گلم دلم خیلی شکسته برام دعا کنید اگه قابل باشم برای همه دوستای تاپیک توی این شبای عزیز دعا می ...

انشالله به زودی دامنت سبز میشه عزیزم ❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهنده جانم انشالله که همین انتقال مثبت بشی و تو دلی هات برات بمونن  ولی زبونم لال اگر  ن ...

خیلی لطف کردی. چشم مهرانه جان. منم برات دعا میکنم و امیدوارم خدا برات خیر بخواد عزیز دلم♥️🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم پس موضوع خیلی خیلی تخصصی هست و احتمالا اگر اون جور که دکتر گفته باشه یعنی باید تعیین جنسیت کنی ...

به روی چشمم عزیز دل♥️

خانم ها برام شیاف داده گفت شب بزارم باید چه ساعتی بزارم همیشه سر ساعت مشخص باشه @زینبی_بابا   ...

اگر منظورتون شیاف پروژسترون هست. کلا هورمونی ها بهتره تایم رو همونطور که بهتون گفتند دقیق رعایت کنید. من آمپول پروژسترون رو ساعت 8 صبح میزدم. شیاف اول ساعت 4 و شیاف دوم 11 شب تا دیگه کامل بخوابم و راه نرم

جالبه ها من با 5 تا تخمک هایپر شدم    البته دردام کم بود و شکر خدا زود خوب شدم

ای جون دلم🥰 احتمالا واکنش بدنت به داروها زیاد بوده

منم فقط همین فاکتورم بالاست عددم ۱۱۸. خداروشکر با وجود بالا بودن این باردار شدی وای چقد خوشال شدم ...

براي من ١٣٨ بود عزيزدلم ببين قطع كردنش فقط تصميمش با پزشكته خودت سرخود كاري نكن فداتشم

خداياشكرت....❤️ 
سلام بچه ها ...امروز رفتم سونو... ضخامت یازده و نیم بود بالا نیست بنظرت؟؟بعدش ی چیز دیگه بع من گفت س ...

ضخامت براي انتقال بين ٩ تا ١٢ مناسبه . دكتر جنين شناس بايد تشخيص بده كه جنين بلاست بهتره يا سه روزه

خداياشكرت....❤️