2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044697 بازدید | 684402 پست
مرسی که گفتی پس منم حواسم باشه. ❤❤

ان شاالله که هایپر نمیشی عزیزم. ولی اگه شد هم راحت و سبک میگذره. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن هیچی بهم نگفت فقط گف برم سونوگرافی بشم که ببینم قل بعدی اینجوری میشه یا نه سونوگرافی تعطیلن تا پسف ...

الهی بحق این شبها نی نیتو  صحیح سالم بغل بگیری عزیزم 

در اندک من تویی فراوان یارب..

دوستان عزيزم 

توروخدا تو اين شب ها من رو هم دعا كنيد 

زينبي جون من رو خوب ميشناسه چون دقيقا با خودش انتقال داشتم ولي من پسرم و سر زايمان از دست دادم 😭😭😭😭بعدش كورتاژ و بعدشالانم انتقال منفي . توروخدا خيلي دعام كنيد دلم بدجووي تيكع تيكه است التماس دعا زياد🙏🙏🙏😭😭😭

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
مرسی عزیزم  خیلی داغونم نمیتونم حالمو توصیف کنم  بعد ۱۳سال تازه باردار شدم اونم باهزار م ...

نگران نباش عزیزم

آخه چرا باید قل بعدی اونجوری بشه

الهی به حق همین شب عزیز خدا نی نیتو برات حفظ کنه و صحیح و سالم بغل بگیریش

سونو جای معتبر رفتی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم  خیلی داغونم نمیتونم حالمو توصیف کنم  بعد ۱۳سال تازه باردار شدم اونم باهزار م ...

ان شاالله به حق این شب عزیز و عظیم به حق دل شکسته حضرت زینب س صحیح و سالم باشه نی نی تون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه دیگه گلم اگر به همین راحتی بود که خیلی عالی میشد به همه پرد میدادن یا ivig والسلام مهم اینه پرد ...

سلام بانو راهنماییم میکنی امروز روز یازدهم بود رفتم ضخامت یازده و نیم بود زیادی بالا نیست؟؟؟

نگران نباش عزیزم آخه چرا باید قل بعدی اونجوری بشه الهی به حق همین شب عزیز خدا نی نیتو برات حفظ کنه ...

اره پسفردا دوباره میخوام برم یه جا دیگ سونو بدم 

اخه ماما گف احتمالا قل بعدی هم همینجوری بشه من دق میکنم بخدا 😔

دوستای گلم دلم خیلی شکسته برام دعا کنید اگه قابل باشم برای همه دوستای تاپیک توی این شبای عزیز دعا میکنم انشالله سال دیگه این موقعه ها یا باردار باشیم یا نی نی بغلمون باشه. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

التماس دعا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤