2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
عزیزدلم به دعای خیرت تو این شبا خیلی نیاز دارم حتما منو یاد کن منم انتقال دادم چهارشنبه هفته دیگه با ...

😭😭😭چشم عزیزم اگه قابل باشم دعا میکنم 

الهی که بهترینا و فرزند سالم امشب تو تقدیرت نوشته بشه 

هفته دیگه با خبر خوش بارداریت خوشحالمون کنی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیز مهربون الهی هممون بزودی طعم زیبای مادری رو بچشیم به حق این شبها💚

الهی آمین💚💚💚💚

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بله دقیقا . حتما یادش بده ما حتی پرستار اومد یاد داد فیلم هم گرفت خود همسرم از موقع زدنش دیگه منم هی ...

حتما همین کارو میکنم 

فیلمم دانلود میکنم میذارم ببینه

دستت درد نکنه عزیزم

عزيزم پردنيزولون از دوماه قبل انتقال ميخورم فقط يه تايمي قطع كرد دوباره از روزي كه انتقال دادم ...

ممنونم عزيزم🌺

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
😭😭😭چشم عزیزم اگه قابل باشم دعا میکنم  الهی که بهترینا و فرزند سالم امشب تو تقدیرت نوشته بشه ...

فدای لطف ومحبتت بشم عزیزدلم حتما قابلی انشاءالله خدا بهترینهارو نصیبِ قلب پاک ومهربونت کنه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
واقعا آخه منم الان چند روزه کافیه یکم غذا بخورم شکمم باد میکنه بعد شلوارام زیپشون بسته نمیشع باورت م ...

اره منماصلا فکرشو نمی کردم. البته اونموقع مشکلی نداشتم. فقط بعد عمل درد داشتم ک گفتن طبیعیه ولی بقیه خانوما نداشتن. بعد که گفتن پاشین برین دستشویی بعد برین خونه. از تخت که بلند شدم دیدم خیلی خونریزی کردم. ولی خونه حالم خوب بود فرداش دوباره خونریزی کردم و درد داشتمزنگ زدم مرکز گفتن اگه قابل تحمل نیس بیا سونو کنیم. رفتم گفتن یکم آب ورده شکمت و.. که دیگه انتقال ندادن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام زینبی منم با تیم دکتر نصرم  پیش دکتر زرنانی هم رفتم عقب تر خوندم یکی از دوستان گفته بودن ک ...

یک دنیا ممنون از توضیحاتت عزیزم 😍 😍 😍 

اون بنده خدا کلا اولین انتقالش بود، زرنانی کاملا درست بهش گفته

ببین گلم تمام مشکلات ژنتیکی با کاریوتایپ مشخص نمیشه  منم از ریز پرونده شما خبر ندارم 🙈 🙈 🙈 ...

ممنون عزیز دلم. حتما مشاوره میگیرم. عزیزم میدونی مشکل همسر من مادریه احتمالا یعنی روی کروموزوم x. پسر خاله هاشم همینطورن و ناباروریه سخت دارن. متخصص ژنتیک گفت اگه روی کروموزوم y نباشه مشکلی ندارین که شکر خدا آزمایش داد و نبود. بیشتر نگرانی من عدم پاسخگویی به درمان هست در جریان هستم که پسرخاله اش هم در رویان دو بار میکرو کرد و متاسفانه منفی. دکترها بهمون گفتن خودتون تصمیم گیرنده این اهدایی شما رو خیلی سریع تر به مقصد میرسونه. حالا تصمیم دارم بیام تهران برای مشورت و بعد تصمیم بگیرم. بازم ممنون از وقتی که گذاشتی مهربان بانو. خیر ببینی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
حتما همین کارو میکنم  فیلمم دانلود میکنم میذارم ببینه دستت درد نکنه عزیزم

فدات ایشالله بزودی بیای بگی انتقال دادی و داری مامان میشی به امید خدا 🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
احتمال دارع نینی دومم هم همین مشکل و داشته باشه 😔😔

عزیزم اطلاعاتی توی این زمینه ندارم اینایی که بهت گفتم رو نت سرچ کردم

از دکترت بخواه مفصل برات توضیح بده که انشالله از نگرانی دربیای. هیچ توضیحی بهت نداده؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻