2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044799 بازدید | 684411 پست
نیلو جون شاید باورت نشه همسر من اصلا اصلا دلشو نداشت من پرستار میومد خونه تا همین چن روز پیش برام می ...

😅😅

باشه منم سعیمو بکنم ببینم میزنه

🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
گلم چون روغنیه پرستار به همسرم گفت چون این سرنگها  خیلی بهشون اعتباری نی موقع زدن اون قسمت بالا ...

اره دقیقا

خودم بهش یاد میدم

والا درد و که ما داریم میکشیم بزنن دیگه🤣

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر ان شاءالله همه چی خوب پیش بره و همه اش جنین با کیفیت بشن برات  چجوری ب من گفتن فقط سه ...

فدات شم انشالله اول از همه بگم من رفتم اتاق ۱۹ همون طبقه سوم کلینیک ویژه بود اسمش زنگ بزن ابن سینا بگو میخوام با فلان دکتر کلینیک ویژه ویزیت بشم بعد اینکه هانی جون اینقد دقیق بود که هر چی بگم کم گفتم وقتی میرفتم پیش طرازی تند تند مینوشت رد میکرد حتی خدا شاهده یه ازمایشمو یه بار یادش رفت بنویسه منم که خنگ بودم نگاه نکردم اونجا آزمایشی بود که باید روز دو پری میدادم منم اون لحظه نگاه نکردم رفتم خونه بعد شب دیدم ننوشته تنها شانسی که آوردم دکتر بیرونی خودم اون آزمایش رو برام قبلا نوشته بود رفتم دادمش وگرنه چقد باید با این راه دورم دوباره میرفتم تا برام بنویسه. چند تاپست قبلی حرفای سمر رو بخون منم خدا شاهده مشکلم تعداد تخمک نیست مهم اندازه گفتن فولی درست نوشتن دارو و جواب دادنشونه که مامای طرازی اصلا اجازه نمیداد هیچی بپرسیم وقتی از در اتاق می اومدم بیرون میدیدم به هیچ نتیجه ای نرسیدم و کلی سوال دارم اما امرور این خانم دکتر به همه چی جواب میداد همه چی با آرامش اینا رو بهت گفتم که فکراتو کنی نشی مثل من. ببین کدوم دکترا کلینیک ویژه هستن اونجا خیلی خلوت و مرتب تازه دکتر اصلا ماما نداشت خودش تنها بود اینقد الان آرومم که نگو

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
جالبه ها من با 5 تا تخمک هایپر شدم    البته دردام کم بود و شکر خدا زود خوب شدم

واقعا آخه منم الان چند روزه کافیه یکم غذا بخورم شکمم باد میکنه بعد شلوارام زیپشون بسته نمیشع باورت میشه یعنی اینقد تعحب کردم با ۶ تا دونه تخمک چرا اینجوری میشم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستایی که انتقال دادین و منتظرین

سمرجان و پشمالو...بقیه دوستان...ماهنده عزیزم

خوش به سعادتتون انتقالتون با چه شبایی مصادف شده 

الهی که به حق همین شبا الهی به حرمت این شبا دلتون شاد بشه خواهریا

بقیه دوستانم انشالله به حق آبروی فاطمه زهرا به زودی مادر بشن 

خانمای باردار تاپیکم چیکا جان و بقیه دوستا انشالله به سلامتی بچه هاشون رو بغل کنن

دوستان خوبم التماس دعا😭😭

اره دقیقا خودم بهش یاد میدم والا درد و که ما داریم میکشیم بزنن دیگه🤣

بله دقیقا . حتما یادش بده ما حتی پرستار اومد یاد داد فیلم هم گرفت خود همسرم از موقع زدنش دیگه منم هی بهش جرات دادم و تمام.... 

شمام میتونی مطمئن باش والا تو این کرونایی بهترین کار همینه حالا درمونگاه  رفتن که کلا به کنار خود این پرستارها هم همش تو درمونگاه ها هستن دیگه خیلی نمیشه بهشون اطمینان کرد بخاطر شرایط کرونا من هی اینارو هم تو گوش شوهرم خوندم. اینا جوابه😘

موفق باشی عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوستایی که انتقال دادین و منتظرین سمرجان و پشمالو...بقیه دوستان...ماهنده عزیزم خوش به سعادتتون انت ...

نیلو جون ایشالا روزی شما انتقال بدی  ، برامون دعا بکن تو این شب عزیز و مبارک🌹👐🏻 ، من امروز اینقدر دلم گرفته بود کلی گریه کردم

در حق هم دعا کنیم دل همگیمون شاد بشه  

دوستایی که انتقال دادین و منتظرین سمرجان و پشمالو...بقیه دوستان...ماهنده عزیزم خوش به سعادتتون انت ...

عزیزدلم به دعای خیرت تو این شبا خیلی نیاز دارم حتما منو یاد کن منم انتقال دادم چهارشنبه هفته دیگه باید برم آزمایش توروخدا خیلی دعا کن منو🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مرسی عزیز مهربون الهی هممون بزودی طعم زیبای مادری رو بچشیم به حق این شبها💚

عزیزای دلم خیلی خیلی امشب همو یاد کنیم انشاءالله تو تقدیر وسرنوشتمون خیلی خیلی زود مادرشدن نوشته میشه امشب 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نیلو جون ایشالا روزی شما انتقال بدی  ، برامون دعا بکن تو این شب عزیز و مبارک🌹👐🏻 ، من امروز ا ...

قربون دلت عزیزم

الهی که به حق همین شب عزیز خبر مثبتیتو به زودی میخونیم و ذوق میکنیم عزیزم❤❤❤

مرسی عزیز مهربون الهی هممون بزودی طعم زیبای مادری رو بچشیم به حق این شبها💚

دوستای عزیزم التماس دعا من قرآن خوندم و هممون رو دعا کردم هربار که میخونم میگم به نیت مادر شدن خانمای منتظر نی نی سایت و خودم که انشالله ثوابش برای هممون باشه 🥰

محتاج دعاتونم لطفا تو این شبها منم یاد کنید مرسی💚

انشالله خیلی خیلی خیلی زود هممون مادر نی نی های سالم بشیم🤩

احتمال دارع نینی دومم هم همین مشکل و داشته باشه 😔😔

عزیزدلم خودتو ناراحت نکن عزیزم انشاءالله هرچی هست خیره برات صلوات میفرستم نی نیت صحیح وسلامت بمونه تو دلت 

خوبم مهربونم. عزیزم کاریوتایپ باید بده؟ کروموزوم y مشکل نداشت.

ببین گلم تمام مشکلات ژنتیکی با کاریوتایپ مشخص نمیشه 

منم از ریز پرونده شما خبر ندارم 🙈 🙈 🙈 ولی خب بد نیست رویان هم بری اونجا مشاوره بشی، چند تا از دوستان که بهشون پیشنهاد اهدایی دادن اونجا با اسپرم خودشون صاحب بچه سالم شدن از این جهت خیلی رویان رو قبول دارم