2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
هیستروچطوری? اونم بعدش دردناکه؟ اخه دست خودم نیست که میترسم😔😔 خداخودش  نظرلطفشوازمون نگیره🤗

من ک هیستروسکوپی شدم بعد ب هوش اومدن خیلی درد داشتم  خون ریزی شدید هم داشتم تو کل زندگیم درد هیستروسکوپی ودرد لنفوسیت تراپی یادم نمیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@چیکا1     @شوره     @آستاره۷۲     @زینبی_بابا     ...

من فکر می کنم اثرات مولتی ویتامین ها هست دوباره پانکچر بشی هم بد نیست 

درخواست هیسترو و ایمنی انعقادی هم بده دفه بعدی

خدایا شکرت
من فکر می کنم اثرات مولتی ویتامین ها هست دوباره پانکچر بشی هم بد نیست  درخواست هیسترو و ایمنی ...

ایمنی انعقادی دادم عزیزدلم, ولی هیسترو وکاریوتایپ ندادم. هیستروترسناکه؟؟ دردش؟! 

یعنی میگی اول پانکچرشم بعدانتقال؟ 

ایمنی انعقادی دادم عزیزدلم, ولی هیسترو وکاریوتایپ ندادم. هیستروترسناکه؟؟ دردش؟!  یعنی میگی اول ...

من انجام ندادم خودم هیچکدومو  ان شالله اینبار میگیره وگرنه میرم‌سراغش

خدایا شکرت
بچه ها من یه نظرسنجی میخوام بکنم لطفا جواب بدین جای من بودین تکرار میکردین سیکل میکرو یا نه؟ شوهرم د ...

عزیزم اولا انشاالله که همین حالا باردار باشی دوما

من اگه بودم با چندتا جنین شناس و دکتر اورولوژیست ویزیت میشدم بعد با توجه به نظرهای اونا تصمیم میگرفتم 

اگه واقعا نظر شون این باشه که با این اسپرم نمیشه اهدایی میگرفتم چون با هر بار پانکچر و انتقال چقدر به بدنمون ضرر میزنیم با این داروهای هورمونی به نظرم تو این راه منطقی تصمیم بگیر 

بعد هم اهدایی چه اشکال داره تو وجود شما میخواد بزرگ بشه از خون شما تغذیه میکنه با تربیت شما بزرگ میشه

من فکر میکنم خدای بزرگ همه رو با ذات پاک و سفید خلق میکنه در اثر تربیت یکی بد میشه و یکی خوب 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم اولا انشاالله که همین حالا باردار باشی دوما من اگه بودم با چندتا جنین شناس و دکتر اورولوژیست ...

ممنون عزیزم. انشالله. بله حرفتون منطقی هست. باید با چند نفر دیگه قبل اقدام مشورت کنم. لطف کردین🌷❤️🌷نه من و هسرم هم با اهدایی مشکلی نداریم ولی خب من مرددم میگم پشیمون نشم ولی شوهرم راضیه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰