2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044807 بازدید | 684411 پست
تو این مدت آب آناناس طبیعی بخور اما آزت مثبت شد قطعش کن.میوه زیاد بخور.لوبیا سبز خیلی خوبه بپز بخور. ...

مررررسی از توصیه هات عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ويتامين E و NAC ضخامت را زياد ميكنه 

Nac چیه عزیزم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عزیزم برو مطبش اگه ابن سینا کم میاد

باید از اول میرفتم مطب چون اگه بری مطبش دیگه ابن سینا عمل نمیکنه و بهمن عمل میکنه منم میخواستم یه مرکز ناباروری باشه حالا که دیگه کار از کار گذشته اگه زبونم لال لازم شد دوباره واسه انتخاب دکترم دقت میکنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
این چند روز همش تو فکرت بودم گلم،الهی شکر که مشکلی نبود  آره واقعا نمیدونم چرا سریع سر هر مسال ...

آستاره جون واسه ایمنی کدوم متخصص رفتی؟ 

به شما هم گفتن پردنیزولون و اسپرین رو یک هفته قبل از انتقال قطع کنی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ای وای ببخشید تایپ خودکاربوده. میگم این سرکلاژخطرناکه؟؟  یه نظر می خوام بنظرت بازم برم انتقال؟ ...

خودمم نميدونم يكي ميگه خوبه يكي ميگه خطرناكه. بنظرم اماده شو با يه حال خوب و اراده برو براي انتقال وقتي جنين داري چرا دوباره پانكچر بشي عزيزم

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم آزمایشهام رو چک کردم ، نه ندادم اگر مهم بود دکتر زرنانی میداد حتما

عزیزم دکتر زرنانی به شما نگفته پردنیزولون یا آسپرین رو یک هفته قبل از انتقال قطع کنی؟ 

دکترِ چیکا اینجوری بهش گفته بوده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
متشكرم از توضيح كاملت ببخشيد اذيتت كردم.عزيزم. فقط گفت طبيعي اقدام كني بهت دارو و آمپول داد؟  ...

اره عزيزم امپول و دارو ميداد چندماهي 

ازمايش همسرم براي ٦ ماه بعد از عملش بود ارديبهشت ٩٨ همسرم عمل كرده بود. بله عزيزم عرفان انجام ميده

خداياشكرت....❤️ 
خوب خدا رو شکر. انشالله که همه چی به خوبی پیش میره عزیزم .در مورد تست آپکا چیزی نگفت ؟

آپکا رو ک دید ازش پرسیدم لنفوسیت تراپی نمیخاد گفت نه. یه جورایی به تیروئید اشاره کرد ک چون لووکسین میخوری کاندید لنفوسیت تراپی نیستی

یه همچین چیزی

ولی دیگه نمیدونم چرا اینقد تاکید کرد ک حتما تست رو بده!!  اخر سرم یه درمانی براش نداشت

سرچ کردم توی نت ۶ راهکار برای مشکلات ایمونولوژی هست؛ اسپرین، هپارین، پردنیزولون، ivig ، لنفوسیت تراپی و دوتای دیگه 

برای تست اپکا از زن و مرد با هم خون میگیرن و یک فاکتور رو داخل خون هر دو چک میکنن. میزان شباهت اون فاکتور در زن و مرد باعث میشه تولید آپکا پایین باشه. یعنی هر چقدر شباهت اون فاکتور بیشتر باشه عدد آپکا پایین تر

خب خدا رو شکر عزیزم مرسی اگه چیزی لازم بود بهم بگو خیلی استرس دارم. آخه از دیشب ترشحاتم خیلی کم شده ...

نه بابا نترس

ترشحات منم کم شده بود

اتفاقا چندنفر اونجا بودن اونام تعداد تخمکاشون زیر ده تا بود

من امروز خیلی دل درد داشتم

تا روز عمل تخمکات زیاد میشه واسه منم زیادتر شد تعدادش

فکر کنم به من نوبت نرسیده  از همگی قبول باشه

ای جانم گلم من جز شانزده هستم اگه دوست داری شرکت کنی میخوای برای منو نصف کنیم من هنوز شروع نکردم به خوندن گفتم چند روز از انتقالم بگذره بعد بتونم بشینم پاش.

حالا اگه علاقه داری و دوست داری باشی من حاضرم نصف کنم مهم اینه هممون توش شرکت کنیم انشالله حاجت روا بشیم هممون🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه بابا نترس ترشحات منم کم شده بود اتفاقا چندنفر اونجا بودن اونام تعداد تخمکاشون زیر ده تا بود من ...

فدات شم مرسی که روحیه دادی. انشالله که خدا کمکم کنه.❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤