2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044786 بازدید | 684410 پست
استاره جون فقط شیاف دارم  یکی دیشب گذاشتم خوابیدم الان چک کردم نیست دیگه خداروشکر

خوب خدا رو شکر عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها من یه نظرسنجی میخوام بکنم لطفا جواب بدین جای من بودین تکرار میکردین سیکل میکرو یا نه؟ شوهرم د ...

انشالله همین دفعه مثبت میشی عزیزم

ولی اگر نشد اگه زیر سی و پنج سال هستی به نظرم تکرار کن. اهدایی پذیرش می خواد اگر می تونی بپذیری و مشکلی نداری، چه اشکالی داره، اما اگر دودل و مرددی حتما باز تکرار کن. حداقل یه بار دیگه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من یه نظرسنجی میخوام بکنم لطفا جواب بدین جای من بودین تکرار میکردین سیکل میکرو یا نه؟ شوهرم د ...

سلام ماهنده جون اولا که انشالله مثبتی و اصلا این فکرارو تو ذهنت الان نیار گلم فقط به مثبته فکر کن بعدم در نهایت به نظر من با چند تا دکتر و مرکز معتبر مشورت کن تا اونا طبق پروندت  و شرایطت بهت نظر بدن و بعد تصمیم بگیر بنظرم بهترین راه مشورت با چند دکتر حاذق و جنین شناس حاذق هست.

انشالله ولی با همین بارداری و نه ماه دیگه نی نی بغلته  به این پیامتم میخندی 😉😊

در اندک من تویی فراوان یارب..
روز هشتمم.. ایشالا عزیزدلم به زودی خبر مثبت شدن خودت رو بدی  ماهنده جون الان خوندم نطرسنجیتو ا ...

انشالله با هم🥰 اره عزیزم نظر اکثر بچه ها این بود امروز واسه شوهرم میخونم. آخه اون نظرش رو اهداییه من نظرم رو ادامست گلم. ممنونم گلم 🌷❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
انشالله همین دفعه مثبت میشی عزیزم  ولی اگر نشد اگه زیر سی و پنج سال هستی به نظرم تکرار کن. اهد ...

اره عزیزم سی و یکم . لطف  کردی🥰❤️🌷

سلام ماهنده جون اولا که انشالله مثبتی و اصلا این فکرارو تو ذهنت الان نیار گلم فقط به مثبته فکر کن بع ...

انشالله با هم مثبت بشیم سمر جون. اره برم پروندمو ببرم مام ببینم نظر دکترهای اونجا چیه. لطف کردی عزیزم❤️

انشالله با هم مثبت بشیم سمر جون. اره برم پروندمو ببرم مام ببینم نظر دکترهای اونجا چیه. لطف کردی عزیز ...

ایشالله عزیزم ایشالله.

بازم میگم ایشالله به حق علی بارداری الان ولی زبونم لال اگه نه اره حتما برو از دکترا مشورت بگیر چون اونا دانش و تجربه لازمو دارن حتی بنظرم هم از مام هم یه دکتر دیگه هم انتخاب کن از اونم باز بپرس که خیالت راحت باشه انتخاب درست انجام دادی

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه بابا دائم سوزش و خارش دارم هر سری هم رفتم دکتر معاینه کرد گفت عفونت داری تو پاپ اسمیر هم همیشه قا ...

ای بابا

طب سنتی هم میشه امتحان کنی، اما فعلا نه اگه تو پروسه میکرویی

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
روز هشتم عزیزم  الان یه شیاف گذاشتم آمپول انوکسا دارم  بزنم به نظرت ؟  پاهام ‌و زی ...

انشالله به حق پنج تن لانه گزینیه

بد به دلت راه نده

استراحتتو بیشتر کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ایشالله عزیزم ایشالله. بازم میگم ایشالله به حق علی بارداری الان ولی زبونم لال اگه نه اره حتما برو ا ...

حتما عزیزم. شاید تهران رفتم یه سر پیش جنتی هم برم. ممنونم از لطفت. التماس دعا دارم🤲❤️🌷

گلم ایشالله که لک لانه گزینیه  من که به دلم افتاده شما مثبتی. من که لک دیده بودم دکترم گفت اگر ...

ممنون مامان سمر 😍😍 

دیروز دوبار دیدم شب ی شیاف گذاشتم ولی انوکسا اسپرین رو خوردم  شکر خدا امروز ندیدم 

خدا از زبونت بشنوه عزیزم ایشالا هممون تو این ماه جواب بگیریم 😘😘😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..