2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام عزيزدلم روز چند انتقالي؟ فكر كنم بايد يدونه شياف اضافه كني و اسپرين قطع كني بازم زينبي جون دقيق ...

روز هشتم عزیزم 

الان یه شیاف گذاشتم آمپول انوکسا دارم 

بزنم به نظرت ؟ 

پاهام ‌و زیر دلم درد میکنه 😭😭 

از شنبه رفتم سرکار این چن روزه خیلی گیر بودم استراحت نکردم 😢😢😢

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نه گلم چه عوارضی اصلا نترس منم تا بهوش اومدم به پرستار گفتم کیسه ابمو پاره کردین گفت نه بابا این حرف ...

بله عزيزم فقط دلم به اين قرصه خدا تا اينجا كمكم كرده حتما از اين به بعد هم هوامو داره. خدا ني نيتو برات حفظ كنه گلم😍❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عادت کرده بغلش کنی من بغلش نمیکنم زیاد بیشتر دوست داره رو پاهام تکونش بدم. بغلی بشه بزرگتر که بشه وز ...

اره اینم دوست داره تکونش بدم چ تو بغل چ رو پام من بیشتر تو بغلم تکون میدم خودم بیشتر ارامش میگیرم اینجوری😁🥰

من حبوباتو لبنیات لب نیمزنم بهش اگه بستنی بخورم من معدم داغون شدع از موقع بارداریم اگه غذام ی خورده چرب تر باشه بهم میریزه معدمو درد میگیره من اینقد لاغر شدم چون شبا بیشتر بیدارم روزا میخابم با بچه بعد صبحانه نمیخورم تا ناهار اماده کنم میشه ساعت ۳ مگر روزایی که شوهرم باشه من وعده ها درست حسابی بخورم اینقد رنگم زرده و لاغر شدم 

منم ۵روزگی دستگاه اوردم تو خونه ولی تاثیری نداشت براش فقط بچمو دیر بردم دکتر اطرافیان میگفتن سردی بخ ...

دختره منم خیلی میخوابید ولی تو بیمارستان گفتن اگهدبیشتر از دوساعت شیر نهوره افت قند پیدا میکنه یوقت تشنج میکنه منم از ترس هر دوساعت بیدارش میکردم با هر بد بختی بود انقدر گریه میکردم که چرا انقدر بچه میخوابه هرچی صورتشو میشستیم اینور اونورش میکردیم اصلا بیدار نمیشد اوایلش خیلی بدبود . من ی شب دستگاه گذاشتم اومد ۱۰ دیگه ازمایش بعدش ندادم ولی تا چند روز پیشم چشماش و پوستش زرد بود ولی چون ازمایشاش خوب بود دکتر گفت اشکال نداره کم کم خوب میشه. ختنه نکردی پسرتو؟

برام جالبه دکتر قوامی هر دفعه کلی آمپول میداد تخمک هام همیشه کم میشد،اما الان با یه آمپول تعداد تخمک ...

عزيزم چه آمپولي بهت داده؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
اره اینم دوست داره تکونش بدم چ تو بغل چ رو پام من بیشتر تو بغلم تکون میدم خودم بیشتر ارامش میگیرم ای ...

اره دست تنها سخته من با مادر شوهرم تو ی ساختمانیم بچرو میبرم مادر شوهرم نگه میداره خودم غذا میپزم و به کارام میرسم خداروشکر ۹ماه بارداری تموم شد خیلی روزای بدی بود اخرشم بچم روز اخری مدفوع کرد تو شکمم خدا بهم رحم کرد که زود فهمیدم و رفتم بیمارستان اورژانسی درش اوردن

چیکا جان هزینه انتقال وداروهاش چجوربه؟

گيسوجون هزينه انتقالم ٢/٦٠٠ شد داروهاش منظورت بعداز انتقاله؟ بعداز انتقال شياف و امپول و انوكسا و پردنيزولون و فوليك و ليووتيروكسين داشتم

خداياشكرت....❤️ 
دختره منم خیلی میخوابید ولی تو بیمارستان گفتن اگهدبیشتر از دوساعت شیر نهوره افت قند پیدا میکنه یوقت ...

اره پسرمنم همش میخابید راستی اسمشو نگفتی من گذاشتم امیر علی دوست دارم ختنه کنم ولی میترسم از گریه هاش وقتی درد داره بدجور گریه میکنه دلم نمیاد الان تو دو راهی موندم شوهرم میگه بزاریم سه ماهش بشه ولی من میگم ۵یا۶سالش بشه الان خیلی کوچولویه 

به خاطر بچه هات کمتر استرس بکش و‌نگران نباش خدا خودش محافظت میکنه من از هر مشکلی که رد میشدم میگفتم ...

همين فكراي منفيه كه ادمو از پا در مياره مامانم امروز ميگفت يادته به همين روزا هم هيچ اميدي نداشتي الان اون روزارو حداقل ياد بيار تا به قدرت خداوندو رحمتش بيشتر بتوني پي ببري ديدم واقعا راست ميگه من همينشم هرگز فكر نميكردم الانم هرچي باشه تحمل ميكنم فقط صحيح و سالم بغلشون كنم توكل به خدا🙏🏻❤️

خداياشكرت....❤️ 
اره پسرمنم همش میخابید راستی اسمشو نگفتی من گذاشتم امیر علی دوست دارم ختنه کنم ولی میترسم از گریه ها ...

من نازنین زهرا گذاشتم. انشالله نامدار باشه پسرت. نه بابا بچه بزرگ بشه عقلش برسه بیشتر اذیت میشه هر چی زودتر بهتر الکی امروز فردا نکن زودببرش بزار خیالت راحت بشه

اره دست تنها سخته من با مادر شوهرم تو ی ساختمانیم بچرو میبرم مادر شوهرم نگه میداره خودم غذا میپزم و ...

منم خونم نزدیکه مامانمه ولی خوب خودش کارش زیاده بچه کوچیکم داره تا جایی که بتونم نمیگم بیاد اینجا .فقط شبایی که شوهرم نیس میاد باهام میخابه طول روزم میاد سر میزنه بهمون در کل بچه داری سخته ولی ی کار سختو خیلی شیرین اصلا نمیفهمم روزام چطور میگذره خدا رو هزاران مرتبه شکر ان شاالله همه دوستانمون طعم مادر شدنو بچشن به حق این ماه عزیز

من نازنین زهرا گذاشتم. انشالله نامدار باشه پسرت. نه بابا بچه بزرگ بشه عقلش برسه بیشتر اذیت میشه هر چ ...

چ اسم قشنگی خوشنام باشه .اون که ۱۰۰درصد داداشای خودم اینقد اذیت میکردن سر ختنه کردنشون ولی خوب بزرگ بودن دردو تحمل میکنن