2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اول اینکه انشالله همین تو دلیات بمونن برات. ولی اگه زبونم لال نشد آره من بودم باز انجام میدادم من خو ...

ممنونم عزیزدلم❤️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم من شايد ادامه ميدادم، ولي واقعا اگه در خودم توان نميديدم شايد ميرفتم سراغ اهدايي . الان بهترين ...

ای جونم مهربون. ممنون🌷 انشالله برای شما هم بهترین اتفاق بیفته❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اسپرین رو خوردم ساعت ۸ 😢😢😢😢 مونده آمپول انوکسا بزنم بنظرت ؟ ی شیاف گذاشتم الان 

نه انوکسابزن ازفردا دیگه نخوراسپرین خب? منوازحالت بیخبرنزار. یادخودم افتادم😢😢😢

ایشالله قطع میشه تافردانگران نباش, ایشالله خیره

گفتن نزدیک ب ۴میلیون هس هزینه انتقال بهم گفت قبل ازپریودی تست روانجام بده برام داروهم نوشت ولی گفت ...

انشاءالله تست کرونا رو که دادی و جوابش منفی بود بعد از اینکه پریود شدی روز دوم یا سوم شروع به خوردن دارو می کنی و ضخامتت در همین حین با سونو چک میشه و اگه ضخامت اوکی بود 15 تا 20 سیکل یه روز برای انتقال در نظر می گیرن، اگه پریودت منظم باشه انشاءالله انتقالت میفته خرداد ماه، چه دارویی بهت دادن؟ استرادیول؟ 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ای جونم مهربون. ممنون🌷 انشالله برای شما هم بهترین اتفاق بیفته❤️

عزيز دلمي😍 شديد منتظر بتاي مثبتت هستم🌷♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام خانما ببخشید دکترم گفته ازروز سوم پریودی ال دی بندازم برای شروع سیکل پانکچر ولی یادم رفت بپرسم ...

سلام عزيزم، قرص ال دي معمولا ٢١ عدد قرص داره، كه شما تا دونه آخرش ميخوري و بعد از دو سه روز پريود ميشي. پريود كه شدي ميري وارد سيكل پانكچر ميشي انشاالله

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم نگران نباش انشالله که لانه گزینی باشه  اگر آمپول میزنی میخوای یه شیاف اضافه کن

استاره جون فقط شیاف دارم 

یکی دیشب گذاشتم خوابیدم الان چک کردم نیست دیگه خداروشکر 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
روز چند انتقالت هست ؟؟ احتمال زیاد لک لانه گزینی هست فردا زنگ بزن به دکترت تا شیاف رو واست زیادتر ک ...

روز هشتمم طوطیا جون 

دیروز عصر دیدم و شب خداروشکر ندیدم دیگه 

ایشالا عزیزم خیلی محتاج دعام🙏🙏🙏🙏 

امروز زنگ میزنم مرکز ببینم چی میگن 

عزیز روز چندمت بود؟ احتمال داره لانه گزینی باشه. 

روز هشتمم.. ایشالا عزیزدلم به زودی خبر مثبت شدن خودت رو بدی 

ماهنده جون الان خوندم نطرسنجیتو اول که ایشالا همین الان مامانی 🤲🤲🤲🤲🤲

ولی خداییی نکرده نشد من به شدت موافقم که ادامه بده من خودم باشم فقط ی بار نه چن بار دیگه هم امتحان میکنم و البته هرسری نظر دکترمو و جنین شناس رو میپرسم و اگه نهایتا گفتن نمیشه دیگه بعد ی فکر دیگه میکنم  

نه انوکسابزن ازفردا دیگه نخوراسپرین خب? منوازحالت بیخبرنزار. یادخودم افتادم😢😢😢 ایشالله قطع میشه ...

دیشب انوکسا رو زدم دیگه خوابیدم 

انگار قط شده فعلا خبری نیست 

از استرس زود پاشدم رفتم دسشویی 😣😣😣😣

باشه عزیزدلم چشم حتمامیپرسم خداکنه همینابمونن خون جیگرنکنن. خراش رفتی؟ دردناکه؟ 

نه‌گلم‌من‌خراش‌نرفتم..یعنی‌هیستروشدم‌..اونم‌که‌بی‌هوشی‌‌

جان‌دل‌اصلا‌نترس‌هیچی‌ازمنفی‌شدن‌سخت‌ترنیس

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
روز هشتم عزیزم  الان یه شیاف گذاشتم آمپول انوکسا دارم  بزنم به نظرت ؟  پاهام ‌و زی ...

گلم ایشالله که لک لانه گزینیه  من که به دلم افتاده شما مثبتی.

من که لک دیده بودم دکترم گفت اگر مجدد تکرار شد یک شیاف اضافه کن و انوکسا و آسپرین رو برای 48ساعت قطع کن بعد که اوکی شد بعد دو روز بزن که خداروشکر من دیگه ندیدم.

شما هم اگه یکبار فقط لک دیدی بنظرم قطع کن احتمال لانه گزینی برات زیاده.

الهی که خیره

در اندک من تویی فراوان یارب..